Print Recipe
Risret med oksekød i Actifry
20 minutter. Længere tid behøver det ikke at lave lækker mad. Vi viser dig her, hvordan du laver en lækker risret med oksekød i din Actifry.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Instruktioner
  1. Start med at snitte dine grøntsager. Du bestemmer selv hvor fint, eller grovt, du vil have dem. Sæt vand over i en gryde, og kog dine ris.
  2. Smuldr din oksefars i mindre stykker, ned i din Actifry. Tilsæt alle dine grøntsager, og krydderierne. Giv det 10 minutter med armen i.
  3. Tilsæt herefter din soya og salsa, samt dine kogte ris. Giv det hele 10 minutter i din Actifry, og så er du klar til at spise!
  4. Du kan eventuelt bruge andre, eller flere grøntsager end nævnt. Det er kun din fantasi som sætter grænsen. Velbekomme!

Vi elsker mexicansk mad! Og nachos er altid en af de helt store favoritter. Den cremede, smeltede ost, den stærke salsa, kombineret med de sprøde tortillachips og en god guacemole – MUMS! Findes der nogen som IKKE er vilde med det?!?
Det er en virkelig simpel ret at lave, men den er også nem at udvide. Kom lidt stegt kylling i, og drys et par friske tomatstykker, og du har lige pludselig en helt anden ret. Vi kommer her med vores bedste bud på en lækker omgang nachos med kyling, selvfølgelig lavet i Actifry.
Nachos med kylling i Actifry

Der findes rigtig mange måder at lave nachos på. Den helt simple er at tage tortilla chips og komme lidt revet ost på. Det kan være en fantastisk ting til tømmermænd, men liiiige hurtig nok til et helt måltid. Prøv derfor at lege lidt med retten, og tilsæt kyllingestykker og lidt frisk tomat. Det løfter virkelig retten!

Vi startede med at krydre vores kylling, og derefter stege den med lidt grofthakket rødløg. Derefter samlede vi vores nachos med kyllingen. Helt simpelt, lag på lag i vores Actifry. Vi brugte en helt almindelig revet cheddar. Men en simpel måde at ændre rettens samg på, er ved at prøve andre oste. Eller måske blande flere forskellige? Mulighederne er mange når du laver nachos.

Vi er ikke helt vilde med super stærk mad herhjemme, så vi bruger en mild salsa. Skal dine nachos have et ekstra spark, så kan du tilføje et par jalapenos.

Ellers er der ikke så meget at sige, andet end god fornøjelse! Vi garanterer dig at du ikke bliver skuffet. Kylling med nachos i Actifry smager fantastisk! Du kan læse hele opskriften længere nede, og se video fra da vi lavede retten.


Print Recipe
Nachos med kylling i Actifry
NACHOS! Kan det blive meget bedre? Med denne opskrift kan du lave lækre Nachos med kylling, på kun 15 minutter i din Actifry. Det bliver ikke bedre, eller nemmere. Hvis du har lyst, kan du sagtens tilføje ekstra krydderier, for at få andre smage frem i maden. God fornøjelse
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære din kyling i tern. Krydder kyllingen med salt og peber + spidskommen. Hak dit rødløg fint.
  2. Kom kyllingen i din Actifry sammen med løgene (gem lidt løg til at pynte med før servering), hæld en smule olie over, og giv det 10 minutter med rørearmen i.
  3. Når din kylling er blevet stegt, hælder du det over i en skål.
    Nachos med kylling i Actifry
  4. Kom bagepapir i din Actifry gryde (og vask den eventuelt op først). Nu er du klar til at sammensætte dine nachos.
    Nachos med kylling i Actifry
  5. Vi laver den i lag, med tortillachips i bunden. Så et lag med kylling, salsa og ost. Derefter tortillachips igen, og så et lag kylling salsa og ost. Slut af med et par tortillachips og ost.
    Nachos med kylling i Actifry
  6. Giv det 5 minutter i din Actifry. Hvis du vil være sikker på at alt osten smelter, kan du dreje retten efter 2-3 minutter.
    Nachos med kylling i Actifry
  7. Server med salsa og en god guacamole. Velbekomme og god fornøjelse!
    Kylling nachos i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fyldte kartofler i Actifry
Fyldte kartofter er et spændende alternativ, til de klassiske bagekartofler. Du kan lege med fyldet, og prøve en masse forskellige kombinationer, eller du kan følge vores opskrift.
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Du skal først bage dine bagekartofler. Giv dem 45-60 minutter i din Actifry (uden arm). Brug eventuelt vente tiden til at stege din bacon sprød og forberede dine grøntsager.
  2. Når de er bagt, tager du dem ud og skærer dem i halve. Udhul dine bagekartofler med en ske og kom fyldet i en skål.
  3. Hæld de øvrige ingredienser: bacon, forårsløg, rødløg, hvidløg, olivenolie og revet ost i skålen, sammen med kartoffelfyldet. Rør det sammen til en mos.
  4. Bag dine kartoffel "skaller" i 3-4 minutter.
  5. Hæld herefter fyldet i de udhulede kartofler. Top af med salt og peber. Giv dem 3-4 minutter ekstra. De skal have indtil de er fint gratineret på toppen.
  6. Velbekomme!
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER