Print Recipe
Laks med rissalt (Actifry Snacking)
Husker du at spise fisk flere gange om ugen? Hvis ikke så skulle du næsten tage at prøve denne lækre opskrift. Laks med rissalat, lavet i Actifry
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at koge dine ris i 35 minutter.
  2. Pisk sesamolie, risvineddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend den med de lune ris.
  3. Tilsæt herefter peberfrugt, forårsløg, ristet sesamfrø og koriander.
  4. Placer dine laksebøffer i snackingkurven i din Actifry. Krydr dem med salt og peber og steg dem i cirka 10 minutter.
  5. Server laksen med din rissalat.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Snacking. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER