En rigtig god lasagne har fortjent en hjemmelavet bechamelsauce! Og det tager tilmed ikke mere end 15 minutter at lave den. Deet smager simpelthen fantastisk, og giver lige det der ekstra som gør din lasagne helt fantastisk.

Samtidig er det virkelig billigt at lave selv, og det smager bare bedre den bechamelsauce du kan købe færdiglavet. Jeg lover dig at du aldrig kommer til at købe en bechamelsauce nogensiden igen, efter du har prøvet at lave den selv! God fornøjelse.


Print Recipe
Hjemmelavet bechamelsauce
En god bechamelsauce består stort set kun af 3 ting. Smør, mælk og hvedemel. Selvfølgelig smagt til med salt og peber. Giver du den lige en smule revet muskatnød, så når den helt nye højder!
Forberedelses tid 5 minuter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk Vi brugte minimælk, men alle typer mælk kan bruges
  • Salt
  • peber
  • revet muskatnød
Forberedelses tid 5 minuter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk Vi brugte minimælk, men alle typer mælk kan bruges
  • Salt
  • peber
  • revet muskatnød
Instruktioner
  1. Start med at komme dit smør i en gryde og smelt det ved middel varme.
    Smør til bechamelsauce
  2. Kom melet i den smeltede smør, og rør sammen indtil smørret har suget alt melet op.
    Smør til bechamelsauce med mel
  3. Kom lidt mælk i og pisk det samme. Tilføj stille og roligt resten af mælken, i mens du rører rundt.
  4. Pisk indtil du har en jævn blanding uden klumper.
  5. Nu skal du lade din bechamelsauce koge ved svag varme i cirka 10 minutter. Det får melsmagen til at forsvinde, og sørger for at din sauce tykner. Husk at piske jævnligt.
  6. Når din bechamelsauce er jævn og har den rette tykkelse, smager du til med salt, peber og muskatnød. Velbekomme!