Print Recipe
Risret med oksekød i Actifry
20 minutter. Længere tid behøver det ikke at lave lækker mad. Vi viser dig her, hvordan du laver en lækker risret med oksekød i din Actifry.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Instruktioner
  1. Start med at snitte dine grøntsager. Du bestemmer selv hvor fint, eller grovt, du vil have dem. Sæt vand over i en gryde, og kog dine ris.
  2. Smuldr din oksefars i mindre stykker, ned i din Actifry. Tilsæt alle dine grøntsager, og krydderierne. Giv det 10 minutter med armen i.
  3. Tilsæt herefter din soya og salsa, samt dine kogte ris. Giv det hele 10 minutter i din Actifry, og så er du klar til at spise!
  4. Du kan eventuelt bruge andre, eller flere grøntsager end nævnt. Det er kun din fantasi som sætter grænsen. Velbekomme!


Print Recipe
Pølserisotto i Actifry
Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
  2. Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
  3. Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
  4. Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Tikka Masala er en klassisk indisk ret, sprængfyldt med krydderier. En af de mest kendte retter fra det indiske køkken, som er kendt for sin smagfylde blanding af forskellige krydderier. Det er virkelig en ret som blander mange smagsudtryk sammen, og på en fantastisk måde. Det smager simpelthen så godt. Vi har det sidste stykke tid eksperimenteret frem og tilbage, for at finde en måde at lave Tikka Masala i vores Actifry. Nu har vi ramt et, syntes vi selv, rigtig godt resultat, som vi virkelig har glædet os til at dele med jer! Tikka Masala er en virkelig krydret ret, så man skal gerne være glad for stærkt mad. Hvis det ikke lige er sagen, så kan man med fordel skrue lidt ned for krydderierne, så retten ikke bliver helt så stærk.
Tikka Masala i Actifry

Som så mange andre retter, så findes der også et utal af måder at lave Tikka Masala på. Helt klassisk så skal kyllingen gerne laves på grill, og masalasaucen skal koges op i en gryde. De muligheder har vi ikke helt i en Actifry, så vi har prøvet os lidt frem, for at finde den rette fremgangsmåde.

Vores bud på en Tikka Masala i Actifry adskiller sig selvfølgelig en del fra klassikerne. Vi syntes dog at resultatet er blevet rigtig godt! Smagfyldt, lækkert og nemt. Perfekt til Actifry.

Det er en ret som kræver en smule forberedelse, da der skal RIGTIG mange forskellige ingredienser i. Men gør dig selv den tjeneste og prøve det – for det smager virkelig lækkert!

Du kan se os lave Tikka Masala i Actifry i videoen herunder, og ellers kan du læse hele opskriften længere nede på siden. God fornøjelse.


Print Recipe
Tikka Masala Ala Actifry
Tikka Masala er en klassisk indisk ret, kendt for sin stærke og krydrede smag. Vi har eksperimenteret, og her har i vores forslag til en lækker Tikka Masala i Actifry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at lave Tikkamarinaden til kyllingen. Vær opmærksom på at der skal laves TO forskellige Masalaer, så du skal ikke bruge alle ingredienserne på én gang. Dvs. når du skal bruge en skefuld chili, så er det altså ikke på samme tid at det skal bruges.
    Tikka Masala Ala Actifry
  2. Begynd med at tage 2 1/2 cm hakket ingefær og 3 fed hvidlåg i små tern, og knus det sammen til en glat pasta i en morter.
  3. Hæld det derefter i en skål og tilføj din yoghurt. saften fra en halv lime, en halv teske chilipulver, en halv teske gurkemeje og et stort drys garam masala. Pisk det godt sammen.
  4. Nu skal du komme alle dine kyllinge stykker i marinaden. Dæk det til og lad det marinere i 15-20 minutter.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  5. Nu skal du finde din Actifry frem. Hæld en smule olivenolie i gryden og kom dine hakkede løg i. Giv det 3 minutter.
  6. Kom nu din kylling og marinade i gryden sammen med løgene. Giv det 10 minutter.
  7. Så skal du komme 2 1/2 cm ingefær, 3 hakkede fed hvidløg, din tomatpure, din grønne peber og 200 gram hakkede tomater i din Actifry. Samtidig kommer du de sidste krydderier i: En halv teske chilipulver, en teske koriander, en smule garam masala og en halv teske gurkemeje.
  8. Giv det 15-20 minutter alt efter hvilken maskine du har. Efter cirka 10 minutter kommer du 2 spiseske fulde creme fraiche i.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  9. Herefter er din Tikka Masala klar til at spise! Server den med kogte ris, og friskbagt Naanbrød. Mums!
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Laks med rissalt (Actifry Snacking)
Husker du at spise fisk flere gange om ugen? Hvis ikke så skulle du næsten tage at prøve denne lækre opskrift. Laks med rissalat, lavet i Actifry
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk laksebøffer
  • 2 dl bruneris
  • 1 rød peberfrugt skæres i tern
  • 3 hel forårsløg fint snittet
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 2 spsk koriander finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk risvineddike
  • 1 tske Sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at koge dine ris i 35 minutter.
  2. Pisk sesamolie, risvineddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend den med de lune ris.
  3. Tilsæt herefter peberfrugt, forårsløg, ristet sesamfrø og koriander.
  4. Placer dine laksebøffer i snackingkurven i din Actifry. Krydr dem med salt og peber og steg dem i cirka 10 minutter.
  5. Server laksen med din rissalat.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Snacking. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Wokret med lammegyros i Actifry
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 gram lammegyros eller andet kød
  • 1 hel peberfrugt
  • 4 hele foråsløg
  • 2-3 håndfulde wokblanding fra frost
  • 200 gram kogte nudler
  • 1 spsk hvidløgsolie
  • 2 spsk BBQ marinade
  • 3 spsk soja
  • salt og peber
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 gram lammegyros eller andet kød
  • 1 hel peberfrugt
  • 4 hele foråsløg
  • 2-3 håndfulde wokblanding fra frost
  • 200 gram kogte nudler
  • 1 spsk hvidløgsolie
  • 2 spsk BBQ marinade
  • 3 spsk soja
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at sætte vand over til dine nudler. De kogte nudler skal i din Actifry samtidig med grøntsagerne.
  2. kom nu din lammegyros i din Actifry og giv det 5 minutter, så det begynder at brunes.
  3. Kom nu alle dine grøntsager i gryden. Hæld din olie, marinade, soja og nudler ud over. Tilsæt også salt og peber.
  4. Giv det hele 20 minutter. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksekød med sesam og broccoli
Fantastisk velsmagende ret med oksekød og grøntsager. Nem at lave - din Actifry klarer det meste for dig.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Instruktioner
  1. Kom kødet i din Actifry, tilsæt olie og giv det 8-9 minutter til kødet er let stegt. Kom herefter kødet over på en tallerken.
  2. Læg dine løg og peberfrugt i din Actifry og steg dem i 10 minutter.
  3. Tilsæt hvidløg samt ingefær og lad det stege i yderligere 3 minutter.
  4. Nu tager du en lille skål og blander oksebouillon, sojasauce, sesamolie, honning, vand og dine chiliflager.
  5. Hæld blandingen i din Actifry sammen med kødet. Tilsæt broccoli og steg det hele i 5 minutter.
  6. Server retten på tallerkener og slut af med at drysse med sesamfrø. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kalkunbryst med peberfrugter
Dejlig gryderet fyldt med grøntsager. Du kan tilføje mere eller mindre alle de grøntsager du har lyst til, eller følge opskriften nøjagtigt. Det er helt op dig. Retten tager kun 30 minutter at lave i din Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine peberfrugter i små tern. Husk at fjerne indmaden.
  2. Kom peberfrugterne i din Actifry sammen med de hakkede løg.
  3. Tilsæt olie og steg det i 10 minutter.
  4. kom herefter de finthakkede hvidløg (de kan også presses i en hvidløgspresser) i gryden og steg i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Nu skal din kalkun (eller kylling) skæres i strimler og tilsættes i retten. Kom kalkunen og vand i gryden og giv det 10 minutter, eller indtil de har fået en fin brun farve.
  6. Server med ris og brød, velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling i pikantsovs - en Actifry klassiker!
Kylling i pikantsovs i Actifry, en klassiske som er kendt fra facebook gruppen "Mig og min Actifry". Super velsmagende, og dejlig nem at lave.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at stege din bacon i Actifryen i 8 minutter.
  2. Herefter tilsætter du dit løg og hvidløg. Giv det 2 minutter mere.
  3. Kylling i strimler samt dine peberfrugter tilsættes og kør i 8 minutter mere.
  4. Nu kommer du fløde, pikantost og tomatpure i og giver det 10 minutter.
  5. Smag til sidst til med salg og peber.
  6. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER