En rigtig god lasagne har fortjent en hjemmelavet bechamelsauce! Og det tager tilmed ikke mere end 15 minutter at lave den. Deet smager simpelthen fantastisk, og giver lige det der ekstra som gør din lasagne helt fantastisk.

Samtidig er det virkelig billigt at lave selv, og det smager bare bedre den bechamelsauce du kan købe færdiglavet. Jeg lover dig at du aldrig kommer til at købe en bechamelsauce nogensiden igen, efter du har prøvet at lave den selv! God fornøjelse.


Print Recipe
Hjemmelavet bechamelsauce
En god bechamelsauce består stort set kun af 3 ting. Smør, mælk og hvedemel. Selvfølgelig smagt til med salt og peber. Giver du den lige en smule revet muskatnød, så når den helt nye højder!
Forberedelses tid 5 minuter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk Vi brugte minimælk, men alle typer mælk kan bruges
  • Salt
  • peber
  • revet muskatnød
Forberedelses tid 5 minuter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk Vi brugte minimælk, men alle typer mælk kan bruges
  • Salt
  • peber
  • revet muskatnød
Instruktioner
  1. Start med at komme dit smør i en gryde og smelt det ved middel varme.
    Smør til bechamelsauce
  2. Kom melet i den smeltede smør, og rør sammen indtil smørret har suget alt melet op.
    Smør til bechamelsauce med mel
  3. Kom lidt mælk i og pisk det samme. Tilføj stille og roligt resten af mælken, i mens du rører rundt.
  4. Pisk indtil du har en jævn blanding uden klumper.
  5. Nu skal du lade din bechamelsauce koge ved svag varme i cirka 10 minutter. Det får melsmagen til at forsvinde, og sørger for at din sauce tykner. Husk at piske jævnligt.
  6. Når din bechamelsauce er jævn og har den rette tykkelse, smager du til med salt, peber og muskatnød. Velbekomme!


Print Recipe
Squash Toppe i actifry
Squash Toppe i actifry kan være et sjovt alternativ til klassiske frikadeller. De er virkelig nemme at lave, og så smager de fantastisk! Prøv dig frem indtil du finder det helt rigtige tilbehør.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Instruktioner
  1. Start med at rive dine squash. Det nemmeste er at bruge et rivejern, så du får revet squashen fint.
  2. Herefter skal du komme din revne squash i en skål, og blande det med salten. Sørg for at røre salten godt rundt.
  3. Lad det trække i 20 minutter. Så sørger salten for at trække væsken ud af din squash.
  4. Herefter hælder du din revne squash over i et rent viskestukke. Dæk det til, og vrid væsken ud af squashen.
  5. Nu skal du blande din squash med rasp, revet ost, hvidløgspulver og peber. Rør det hele godt sammen.
  6. Lav små toppe (eller bolde) af blandingen. Kom dem i din Actifry UDEN rørearmen, og giv dem 10 minutter.
  7. Derefter monterer du rørearmen, og giver det hele 15 minutter ekstra.
  8. Velbekomme!
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
krebinetter i Actifry
Krebinetter er en dejlig dansk ret, som gør sig fantastisk sammen med stuvede grøntsager og kartofler. Der findes et utal af varianter, og nogle kalder dem også Karbonader. Her gennemgår vi hvordan du kan lave dem i den Actifry
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket svinefars
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk peber
  • 1 helt Æg
  • masser af hvedemel og rasp
  • en smule smøre
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket svinefars
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk peber
  • 1 helt Æg
  • masser af hvedemel og rasp
  • en smule smøre
Instruktioner
  1. Del dit kød i fire lige store portioner og form hver potion til en bøf.
  2. Slå dit æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.
  3. Hæld raspen op på en flad tallerken eller en bred skål.
  4. Vend hver af dine krebinetter i ægget og så derefter i raspen. Krydder med salt og peber.
  5. Herefter er dine krebintter klar til din Actifry. Nogle steder laver man en anden løsning, hvor kødet blandes sammen med æg, mel og rasp i en skål, og derefter formes til krebinetter, og derefter paneres de igen. Det er op til dig hvilken løsning du bruger.
  6. Smør din Actifry gryde med smør og kom dine krebinetter i. Giv dem 7 minutter på hver side, og så er de klar. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Lakse filet i Actifry med grøntsager
Laks er en af danskernes foretrukne, når det kommer til at spise fisk. Du kan lave et lækkert stykke laks på kun 20 minutter i din Actifry. Server den med en varm omgang grøntsager.. Og nyd gerne et køligt glas hvidvin til.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Instruktioner
  1. Start med dine laksefileter. Er de med skind, så kan det med fordel fjernes. Det er en smagsag, det kan også sagtens laves med.
  2. Drys dine laksefileter med frisk finthakket dild og placer dem i gryden på din Actifry (uden rørearm). Giv dem 15-20 minutter alt efter størrelse og hvilken Actifry model du bruger
  3. I mens laksen er i din Actifry, kan du forberede dine grøntsager. Snit dem i tern eller i strimler, alt efter hvad du foretrækker.
  4. Herefter tager du de færdige laksefileter ud af din Actifry. Kom herefter alle grøntsagerne i gryden og tilsæt olie + krydderier. Giv dem 5 minutter.
  5. Server dine varme grøntsager med laksefileterne. Velbekomme!
  6. Ps. har du en Actifry med snackkurv, kan du prøve at lave det hele samtidig. Placer laksen i snackkurven, og hæld så grøntsagerne i gryden når laksen er cirka 5 minutter fra at være færdig
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingeret i Actifry
Nem, bekvem og fantastisk velsmagende kyllingeret i Actifry. Smager himmelsk og kan laves på under en halv time.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Instruktioner
  1. Start med at skære dit kylling i mindre tern. Herefter kan du skære din bacon i tern, medmindre du har snydt lidt og købt det forskåret (man må gerne snyde en gang i mellem!)
  2. Hæld dine kylling- og bacontern i Actifryen. Giv dem 10 minutter.
  3. I mens de kører, kan du forberede dine grøntsager. Hak dit løg og skør gulerødder og forårsløg i skiver.
  4. Efter din kylling og bacon har kørt i 10 minutter, tilføjer du dine grøntsager og kører i yderligere 10 minutter.
  5. Når det er gjort tilsætter du resten af ingredienserne. Giv det 5-6 minutter mere. Smag efter med salt og peber og så er der serveret.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Rugbrødssnack i Actifry
Er du typen som godt kan lidt at gå og snacke lidt? Så har vi et sundt alternativ, nemlig rugbrødssnacks. De er dejlig sprøde og smager fantastisk. Perfekt til hvis du lige har et par skiver brød i overskud, som ikke er helt friske længere
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-4 skiver rugbrød
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk Krydderi efter din smag Prøv f.eks med paprika eller hvidløgspulver
  • 1 ske olivenolie Anden olie kan også bruges. Jeg foretrækker oliven
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-4 skiver rugbrød
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk Krydderi efter din smag Prøv f.eks med paprika eller hvidløgspulver
  • 1 ske olivenolie Anden olie kan også bruges. Jeg foretrækker oliven
Instruktioner
  1. Hold fast, for nu går det stærkt! Den her opskrift er dejlig nem, og hurtig.
  2. Start med at tage dine rugbrødsskiver og skære dem i mindre stykker. Du bestemmer selv størrelsen. Jeg foretrækker lidt større stykker, men de kan også lave i "hapser" størrelse, som passer til én mundfuld.
  3. Lig dine rugbrødsskiver i din Actifry og hæld olien over.
  4. Tilsæt krydderier jævnt i hele gryden og lad det køre i cirka 30 minutter.
  5. Og bum! Så er der dejlig sprøde rugsbrødssnacks. De kan opbevares i en kagedåse eller lignende, for at holde sig sprøde. Eller bare stil dem i en skål... For de skal nok hurtigt få ben at gå på! De er nemlig så lækre.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Svinefilet i Actifry
Er der noget som et godt stykke dansk svinekød? Med denne opskrift viser vi dig hvordan du laver en saftig svinefilet i din Actifry, på kun 30 minutter.
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 Stk Svinefilet Ca 5-600 gram
  • 1 Tsk Salt
  • 1 Tsk peber
Forberedelses tid 5 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 Stk Svinefilet Ca 5-600 gram
  • 1 Tsk Salt
  • 1 Tsk peber
Instruktioner
  1. Denne opskrift er en af de nemme, men lækre! Der er ikke noget som en god mør svinefilet, og det bliver kun bedre af at den er nem og lave.
  2. Start med at pakke din svinefilet ud på et skærebræt.
  3. Strøg salt og peber på dit stykke kød. Gerne på begge sider, så den er dejlig salt og krydret.
  4. Hvis du har mod på det, kan du sagtens tilføje andre krydderier. En gang hvidløgspulver eller paprika kan være med til at kvikke din svinefilet lidt ekstra op.
  5. Put din svinefilet i din Actifry (uden rørearm) og lad den stege i 15 minutter.
  6. Herefter vender du steger om, og steger i yderligere 15 minutter. Så sikrer du at den bliver stegt ens hele vejen i gennem.
  7. Tag nu svinefilleten ud af din Actifry og lad den hvile. Herefter skæres den ud, og du har en perfekt stegt, mør svinefilet. Velbekomme.
    Svinefilet i Actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Er du ligesom mig, vild med kyllingenuggets, så vil du elske den her opskrift! Super lækre, sprøde kyllingenuggets, på under 20 minutter. Alt det kræver er din Actifry, kylling og et par ingredienser som de fleste har stående i køkkenskabene. Normalt er fast food forbeholdt weekenderne, det er dyrt og ofte super usundt. Når du laver kyllingenuggets i din Actifry, er det både billigere og hurtigere. Og ærlig talt, også lidt mere lækkert.
Kyllingenuggets i Actifry

Jeg havde længe gået og savnet et alternativ til de kyllingenuggets de laver på fast food restauranterne. Jeg syntes det smager fantastisk! Men tankem om hvad de indeholder af usunde ting og sager, nager mig lidt. Så jeg besluttede mig for at prøve og lave en 100% hjemmelavet omgang kyllingenuggets i min Actifry.

Og hold da op det var lækkert! Det tager ikke mere ed 20 minutter, og så har du de sprødeste kyllingenuggets. Jeg brugte helt almindelige cornflakes som panering, og det gav en rigtig fin sprød overflade. Til at krydre kyllingestykkerne blandede jeg lidt mel sammen med salt, peber, koriander og spidskommer. Der er masser af muligheder for at spicy dine kyllingenuggets op. Man kunne jo bruge paprika, eller måske lidt chilipulver, hvis man gerne vil have det lidt stærkere. Mulighederne er mange, det er bare at prøve sig lidt frem.

Jeg startede med at skære kyllingen i mindre stykker. Jeg brugte et stykke kyllingebryst, men en kyllingeinderfilet kan også sagtens bruges. Derefter panerede jeg stykkerne. Først dyppede jeg dem i mel/krydderiblandingen, dernæst i æggene og til sidst i de knuste cornflakes. Jeg tog alle cornflakesene i en frysepose, og så knuste jeg dem deri. Så slipper du for at få knust cornflakes i hele køkkenet.

Normalt vil jeg anbefale at man laver sine kyllingenuggets i en Actifry Snacking, hvor du har den smarte trådkurv i. Det sikrer at dine nuggets bliver stegt hele vejen rundt. Jeg har en Actifry Express XL, så jeg stegte mine i bunden af gryden. Du kan læse mere om de forskellige Actifry modeller i vores Actifry guide HER. Det jeg bare gjorde var at smøre bunden med lidt olie, og så vende stykkerne halvvejs igennem stegetiden. Det fungerede helt perfekt!

Jeg spiste dem som en lille snack, med ketchup og mayonaise til. Virkelig lækkert! En dag vil jeg prøve at lave kyllingenuggets igen, sammen med hjemmelavede pommes friter. Det tror jeg bliver helt fantastisk. Og det skal selvfølgelig laves i min Actifry det hele.

Du kan læse hele opskriften herunder:

Køb en ny Actifry her

Print Recipe
Sprøde kyllingenuggets i Actifry
Som en hurtig snack, eller som en del af et større måltid. Uanset hvad du har lyst til, så er der ikke noget som lækre sprøde kyllingenuggets! Med denne opskrift kan du lave de sprødeste kyllingenuggets i din Actifry, på under 20 minutter. De velstegte saftige kyllingstykker blandet med de sprøde cornflakes, giver en fantastisk smagsoplevelse.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk Kyllingeinderfilet Du kan også bruge et kyllingebryst
  • 1 stk Æg
  • 3-4 dl cornflakes Vigtigt - de skal være uden sukker!
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 2 dl Mel
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk Kyllingeinderfilet Du kan også bruge et kyllingebryst
  • 1 stk Æg
  • 3-4 dl cornflakes Vigtigt - de skal være uden sukker!
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 2 dl Mel
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Vi har taget alle krydderierne og blandet dem sammen med melet. Det giver en dejlig krydret smag, og sikrer at krydderier "binder" til dine kyllingestykker.
  2. Herefter skal du have knust dine cornflakes. Den nemmeste (og mindst svinene) måde at gøre det på, er ved at hælde dem i en frysepose, og så knuse dem med fingrene.
    cornflakes til actifry
  3. Dernæst tager du din kylling og skærer i mindre stykker. Sørg for at det bliver nogle fine, mundrette stykker. Er dine kyllinge nuggets for store, tager det for lang tid at tilberede. er de for små bliver det svært at få dem sprøde nok.
  4. Pisk nu dit æg i en skål, så du er klar til at panere din kylling. Start med at vende dine kyllingstykker i melet. Det sikrer at ægget kan binde ordenligt på kyllingen. Dernæst vender du dine stykker i ægget, og til sidst i dine knunste cornflakes.
    Kylling til actifry
  5. Nu er dine kyllingenuggets klar til at komme i din Actifry. De skulle gerne se nogenlunde som disse.
  6. Jeg lavede mine kyllingenuggets i Actifry Express XL. Har du en Actifry Snacking med trådkurv, er det oplagt at lave dem i kurven. Jeg valgte blot at smøre bunden af gryden med lidt olie, og så placere mine kyllingenuggets i bunden, uden rørearmen i.
  7. Start med at stege dine kyllingenuggets i 5 minutter. Herefter vender du stykkerne og steger i yderligere 5 minutter.
  8. Server dine sprøde kyllingenuggets med din favoritdip, velbekomme.
    Kyllingenuggets i Actifry
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Mexicansk mad er kendt for at være dejligt stærkt – og fyldt med grøntsager. Måske er det en af grundene til at det er blevet så populært herhjemme. Vi har været en tur i køkkenet, for at komme med vores bud på en lækker gang mexifyld til din tortilla – selvfølgelig lavet i vores Tefal Actifry
Mexicanske wraps i actifry

En af fordelene ved oksekød til tortilla, er at du kan komme RIGTIG mange grøntsager i. Normalt må man jo ikke snyde sine børn, men det her er en rigtig fin måde at få nogle grøntsager sneget ind i deres mad. I vores version puttede vi 2 forskellige peberfrugter, forårsløg, gulerødder og majs i. Men det er kun din fantasi der sætter grænser. Samtidig er jeg ikke den store fan af virkelig stærk mad, så jeg undlod at putte for stærke krydderier i. Man kunne sagtens tilføje frisk chili, eller chilipulver, hvis fyldet skal have lidt ekstra spark.

Når du har stegt fyldet færdigt i din Actifry, skal din tortilla samles. Vi købte de færdige lavede tortilla fra supermarkedet. Er man rigtig frisk, så laver man sine egne. Men det må blive næste gang. De færdiglavede smager rigtig godt. Vi varmede dem hurtigt op i ovnen, og samlede dem så på tallerkenen. Udover vores Mexifyld, tilføjede vi lidt frisk spinat, tynde avocado skiver og til sidst en smule creme fraiche.

Man kunne sagtens tilføje en stærk chilisauce hvis man vil have den stærkere, eller toppe fyldet med en omgang frisk revet cheddar. Du kan læse hele opskriften og fremgangsmåden her:

Køb en ny Actifry her

Print Recipe
Lækre Mexicanske wraps i Actifry
Med denne opskrift får du det mest fantastiske fyld til dine mexicanske wraps! Noget af det bedste ved denne opskrift, er mængden af grøntsager. Du kan virkelig få mange grøntsager klemt ind, og så smager det samtidig fantastisk. Så er der ingen undskyldninger for ikke at spise nok grøntsager.
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 store Gulerødder
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 hel avocado skæres i skiver
  • 1 hel grøn peber
  • 1 hel gul peber
  • 2 stk Friske forårsløg
  • 2 teske spidskommen
  • 2 teske paprika
  • 2 teske Salt
  • 2 teske teske peber
  • frisk spinat
  • creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Skyl og skær dem i mindre stykker, så de er klar til at komme i din Actifry.
    Actifry grøntsager
  2. Herefter putter du dine løg tern i din Actifry, sammen med krydderierne. Lad maskinen køre i 7 minutter, indtil løgene begynder at få lidt farve.
    Løg i actifry
  3. Når dine løg har fået lidt farve, stopper du maskinen og tilsætter dit oksekød. Husk at smuldre kødet i mindre stykker, så armen nemmere kan få det med rundt. Nu skal du også tilsætte din tomatpure og lade maskinen køre i 7 minutter igen. Kødet skal stege og begynde at få den fine brune farve.
  4. Tilsæt nu alle dine grøntsager på én gang. Det lyder voldsomt, men bare rolig, armen skal nok sørge for at få det fint fordelt. Herefter steger du det hele i 5 minutter mere.
  5. Vi brugte ovnen til at varme tortilla-pandekagerne, de skal kun have et par sekunder, så de når at blive dejlig varme.
  6. Server dine wraps med mexifyldet, avocado, spinat og creme fraiche. Velbekomme.
    Mexifyld actifry
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER