Print Recipe
Pasta Carbonara med rejer
Denne opskrift er indsendt af Sofie Korsgaard, som har været kreativ, og givet den klassiske italienske Pasta Carbonara et spændende twist.
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at tø dine rejer op, og lad dem derefter marinere i hvidløg og hvidløgsbalsamico.
  2. Steg dine bacontern med lidt olivenolie i din Actifry, i cirka 5 minutter.
  3. Tilføj rejerne og lav dem stege indtil de har den ønskede sprødhed.
    Pasta carbonare med rejer actifry
  4. Sluk derefter din Actifry og lad rejer samt bacon køle ned.
  5. Sæt vand over til pastaen.
  6. Bland 2 æg og 2 æggeblommer sammen i en skål. Tilsæt derefter revet parmesan og smør.
  7. Salt vandet og kom pastaen i. Kog som anvist på pakken. Derefter skal du dræne vandet fra pastaen.
  8. Bland pastaen med rejerne og bacon. Tilføj æggemassen langsomt under omrøring. Pas på at æggemassen ikke bliver til røræg.
  9. Rør rundt indtil den ønskede konsistens er opnået, tilføj først salt og peber lige før servering, og servér.
  10. Bon appetit!
    Pasta Carbonara i actifry med rejer
  11. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER