Print Recipe
Pasta Carbonara med rejer
Denne opskrift er indsendt af Sofie Korsgaard, som har været kreativ, og givet den klassiske italienske Pasta Carbonara et spændende twist.
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at tø dine rejer op, og lad dem derefter marinere i hvidløg og hvidløgsbalsamico.
  2. Steg dine bacontern med lidt olivenolie i din Actifry, i cirka 5 minutter.
  3. Tilføj rejerne og lav dem stege indtil de har den ønskede sprødhed.
    Pasta carbonare med rejer actifry
  4. Sluk derefter din Actifry og lad rejer samt bacon køle ned.
  5. Sæt vand over til pastaen.
  6. Bland 2 æg og 2 æggeblommer sammen i en skål. Tilsæt derefter revet parmesan og smør.
  7. Salt vandet og kom pastaen i. Kog som anvist på pakken. Derefter skal du dræne vandet fra pastaen.
  8. Bland pastaen med rejerne og bacon. Tilføj æggemassen langsomt under omrøring. Pas på at æggemassen ikke bliver til røræg.
  9. Rør rundt indtil den ønskede konsistens er opnået, tilføj først salt og peber lige før servering, og servér.
  10. Bon appetit!
    Pasta Carbonara i actifry med rejer
  11. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Spaghetti Carbonara i Actifry
Spaghetti Carbonara er en af de der simple retter, hvor få opskrifter løftes op i en helt anden liga. Super simpel at lave, men samtidig super velsmagende. Her er opskrifter til at lave retten på 30 minutter i Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Instruktioner
  1. Start med at sætte din spagethetti over. Den skal koges al dente.
  2. Skærn din bacon i mindre tern, og kom den i din Actifry. Lad den køre i 10 minutter, så baconen begynder at blive sprød og frigiver lidt fedt.
  3. Herefter tager du og tilføjer dine hakkede løg og giver det hele 10 minutter yderligere.
  4. Nu tager du en skål frem. Pisk dine æg sammen med fløden, salt og peber og parmesan. Du har nu en Carbonara sauce.
  5. Hæld det hele sammen i din Actifry og kør i et par minutter. Du kan også "samle" det hele i en skål, hvis det er nemmere for dig.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER