Print Recipe
brødcroutoner i Actifry
Brødcroutoner er en god måde at få brugt overskydende brød. De knasende sprøde terninger kan holde sig længe, og kan bruges i alt fra supper, til salater. Du kan lave dem på kun 15 minutter i den Actifry
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære dit brød i tern. Nogle vælger at skære kanterne af, men de kan sagtens bruges.
  2. Tag en skål og kom olien i, sammen med krydderierne. Bland det godt sammen. Du kan selv vælge andre krydderier, end dem vi har valgt, hvis du vil lave en anderledes smag.
  3. Kom dine brødtern i din Actifry og hæld din olie-krydderi blanding ud over.
  4. Giv det hele 15 minutter i din Actifry.
  5. Når dine croutoner er færdige, kan de køle ned på at stykke papir. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Omelet i Actifry
En omelet kan være en nem og hurtig omgang aftensmad, eller et lækkert alternativ til rugbrødet til frokost. Du styrer selv hvad du vil have i, og om det skal være kød eller grøntsager
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 6 hele Æg
  • 5 spsk vand Du kan også bruge mælk
  • 1 skefuld Olie
  • 2-300 gram Kylling eller skinke i tern
  • salt og peber
  • oregano
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 6 hele Æg
  • 5 spsk vand Du kan også bruge mælk
  • 1 skefuld Olie
  • 2-300 gram Kylling eller skinke i tern
  • salt og peber
  • oregano
Instruktioner
  1. Det er svært at komme med et helt præcist bud på en omelet i Actifry. Alle maskinerne er forskellige, og tilberedningstiden vil derfor variere meget!
  2. Vi har her forsøgt at komme med et par simple retningslinjer, så du kan lave en lækker omelet i din Actifry.
  3. Start med at slå dine æg ud i en skål. Hæld vand/mælk i og pisk sammen til én fast masse. Tilsæt en smule olivenolie, oregano + salt og peber.
  4. Hæld din æggeblanding i din Actifry. Kom nu dit fyld i, så det fordeler sig jævnt i din omelet. Giv den 10 minutter. Den endelige stegetid afhænger af din Actifry, så hold øje med omelleten de første par gange, indtil du ved præcist hvor lang tid din maskine skal bruge. God fornøjelse
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Drømmekage i Actifry
Klassikeren fra Brovst! Drømmekage - en af danskernes kagefavoritter, nu til Actifry. Det er nemt, hurtigt og lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 225 gram Sukker
  • 250 gram Mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • en smule Salt
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 dl Olie f.eks rapsolie
  • 100 gram Smør
  • 150 gram kokus
  • 225 gram farin
  • 1/2 dl mælk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 225 gram Sukker
  • 250 gram Mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • en smule Salt
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 dl Olie f.eks rapsolie
  • 100 gram Smør
  • 150 gram kokus
  • 225 gram farin
  • 1/2 dl mælk
Instruktioner
  1. Start med at komme sukker, mel, bagepulver, sukker, salt, vanilje sukker, mælk og olie i en skål.
  2. Pisk det sammen til det er blankt.
  3. Nu skal du beklæde din Actifry gryde med bagepapir (så du kan "dreje" kagen i gryden). Det nemmeste er at lave et lille hul i bagepapirets midte, så rører til drejearmen kan stikke op i gennem (du skal IKKE have drejearmen i)
  4. Giv kagen 10 minutter. Husk at dreje kagen et par gange undervejs. (din actifry er varmest i "enden" og derfor er du nødt til at dreje kagen et par gange) Det er nemt at dreje kagen, du tager blot fast i bagepapiret og trækker det rundt.
  5. Nu skal du dække kagen med sølvpapir og give det 30 minutter.
  6. Nu sætter du en gryde over komfuret og lave din topping. Kom smør, kokos, farin og mælk i gryden og smelt det ved lav varme.
  7. Når din kage har fået 30 minutter, fjerner du sølvpapiret og kommer dit fyld på. Giv kagen et par minutter ekstra i maskinen, så fyldet også bliver bagt. Gerne 4 minutter hvor du drejer kagen en smule for hvert minut.
  8. Og nu er din drømme kage færdig - velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Flanksteak med kartofler i Actifry 2in1
Så nemt kan du lave en lækker flankstean med kartofler og aspargers i din Actifry 2in1.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram flanksteak
  • 10-12 små kartofler
  • 250 gram frisk asparges
  • et par skiver bacon
  • salt og peber
  • en smule Olie
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram flanksteak
  • 10-12 små kartofler
  • 250 gram frisk asparges
  • et par skiver bacon
  • salt og peber
  • en smule Olie
Instruktioner
  1. Start med at skylle dine kartofler. Herefter kommer du dem i gryden, og tilføjer krydderier samt en smule olie. Giv dem 20 minutter med armen i.
  2. Tag dine asparges frem og kom bacon omkring dem.
  3. Når dine kartofler har fået 5 minutter kommer du panden på og lægger din flanksteak samt asparges på. Giv dem 15 minutter.
  4. Når tiden er gået, tager du din flanksteak af og lader den trække i 5 minutter,
  5. Mens din flanksteak trækker, giver du kartofler og asparges 5 minutter ekstra.
  6. Server med en dressing af cremefraiche, purløg og peber.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry 2in1. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Tunfrikadeller i Actifry
Prøv disse lækre tunfrikadeller som et alternativ til de klassiske frikadeller. Virkelig lækre og sprøde. Server dem med kartofler og grøntsager, eller spis dem på en skive rugbrød.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 ds tun i vand
  • 1 lille løg
  • 1 spsk Olie
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 ds tun i vand
  • 1 lille løg
  • 1 spsk Olie
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tag din tun og hæld det op i en skål.
  2. Hak dit løg i fine tern, og tilsæt dem herefter i skålen med tun.
  3. Rør det hele sammen indtil du har en fin fars. Krydder med salt og peber. Du kan også prøve dig frem med andre krydderier i farsen, f.eks chili hvis de gerne må blive lidt stærke.
  4. Smør en smule olie i bunden af din Actifry.
  5. Form din fars til frikadeller og placer dem i gryden. Giv dem 10 minutter på hver side. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksekød med sesam og broccoli
Fantastisk velsmagende ret med oksekød og grøntsager. Nem at lave - din Actifry klarer det meste for dig.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Instruktioner
  1. Kom kødet i din Actifry, tilsæt olie og giv det 8-9 minutter til kødet er let stegt. Kom herefter kødet over på en tallerken.
  2. Læg dine løg og peberfrugt i din Actifry og steg dem i 10 minutter.
  3. Tilsæt hvidløg samt ingefær og lad det stege i yderligere 3 minutter.
  4. Nu tager du en lille skål og blander oksebouillon, sojasauce, sesamolie, honning, vand og dine chiliflager.
  5. Hæld blandingen i din Actifry sammen med kødet. Tilsæt broccoli og steg det hele i 5 minutter.
  6. Server retten på tallerkener og slut af med at drysse med sesamfrø. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kalkunbryst med peberfrugter
Dejlig gryderet fyldt med grøntsager. Du kan tilføje mere eller mindre alle de grøntsager du har lyst til, eller følge opskriften nøjagtigt. Det er helt op dig. Retten tager kun 30 minutter at lave i din Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 gram kalkunbryst Kyllingebryst kan også bruges
  • 3 stk peberfrugt Vælg din favoritfarve eller én af hver
  • 2 fed hvidløg Finthakkes
  • 2 ske Olie
  • salt og peber
  • 100 ml vand
  • 1 helt løg skåret i skiver
  • 500 gram ris koges og serveres med retten
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine peberfrugter i små tern. Husk at fjerne indmaden.
  2. Kom peberfrugterne i din Actifry sammen med de hakkede løg.
  3. Tilsæt olie og steg det i 10 minutter.
  4. kom herefter de finthakkede hvidløg (de kan også presses i en hvidløgspresser) i gryden og steg i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Nu skal din kalkun (eller kylling) skæres i strimler og tilsættes i retten. Kom kalkunen og vand i gryden og giv det 10 minutter, eller indtil de har fået en fin brun farve.
  6. Server med ris og brød, velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Lakse filet i Actifry med grøntsager
Laks er en af danskernes foretrukne, når det kommer til at spise fisk. Du kan lave et lækkert stykke laks på kun 20 minutter i din Actifry. Server den med en varm omgang grøntsager.. Og nyd gerne et køligt glas hvidvin til.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Instruktioner
  1. Start med dine laksefileter. Er de med skind, så kan det med fordel fjernes. Det er en smagsag, det kan også sagtens laves med.
  2. Drys dine laksefileter med frisk finthakket dild og placer dem i gryden på din Actifry (uden rørearm). Giv dem 15-20 minutter alt efter størrelse og hvilken Actifry model du bruger
  3. I mens laksen er i din Actifry, kan du forberede dine grøntsager. Snit dem i tern eller i strimler, alt efter hvad du foretrækker.
  4. Herefter tager du de færdige laksefileter ud af din Actifry. Kom herefter alle grøntsagerne i gryden og tilsæt olie + krydderier. Giv dem 5 minutter.
  5. Server dine varme grøntsager med laksefileterne. Velbekomme!
  6. Ps. har du en Actifry med snackkurv, kan du prøve at lave det hele samtidig. Placer laksen i snackkurven, og hæld så grøntsagerne i gryden når laksen er cirka 5 minutter fra at være færdig
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Ananas kylling i Actifry
Er du også vild med ananas? Prøv det sammen med kylling i denne fantastiske kyllingeret. Den kan laves på cirka 20 minutter og du får en dejlig ret, som smager lidt af sommer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine kyllingebryster. De skal skæres i tynde strimler.
  2. Herefter vender du dem i majsmelet, sammen med salt og peber ( lav en "melblanding" bestående og majsmelet og salt/peber)
  3. Læg dine kyllingestykker i din Actifry og tilsæt olien. Steg dem i 5 minutter.
  4. I mens kan du tage din ananas, og lade den dryppe af. Husk at gemme saften! Den skal du bruge om lidt.
  5. Når din Actifry har kørt i de første 5 minutter, åbner du låget og tilføjer karry, ingefær og ananas. Rør herefter rundt så det hele blandes, og lad det trække i cirka 5 minutter.
  6. Hæld nu din soya og vand i gryden. Tag din ananassaft og rør en spsk majsmel sammen med den. Hæld det i gryden.
  7. Lad det hele stege i 5 minutter mere. Nu bør din kylling være gennemstegt og dejlig saftig. Smag eventuelt til med lidt salt og peber. Herefter er rettet klar til at blive serveret.
  8. Spis den som den er, eller server den sammen med kogte ris. Velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Hjemmelavede chips i Actifry
Lav dine egne sprøde chips i din Actifry. Brug din favoritkrydderi, eller prøv dig frem med forskelllige krydderiblandinger. Mulighederne er mange.
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 små kartofler
  • 1 spiseske Olie
  • 1 teske krydderi vælg selv din favorit
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 små kartofler
  • 1 spiseske Olie
  • 1 teske krydderi vælg selv din favorit
Instruktioner
  1. Start med at skære kartoflerne i tynde skiver. Vi brugte et mandolinjern, men et almindeligt rivejern kan også klare opgaven.
  2. Lad de skiveskårne kartofler ligge i en skål med koldt vand, i cirka 30 minutter. Det sørger for at trække stivelsen ud af dem.
  3. Dræn vandet fra skålen, og tør kartoflerne. Du kan evt. lade dem ligge i "pres" i mellem et hviskestykke.
  4. Put alle kartoflerne i din Actifry og lad maskinen køre i ca. 30 minutter, eller indtil dine chips er blevet sprøde.
  5. Krydder dem med salt, eller andre krydderier alt efter din smag. Prøv dig frem og find din favorit.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER