Print Recipe
Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksekød med sesam og broccoli
Fantastisk velsmagende ret med oksekød og grøntsager. Nem at lave - din Actifry klarer det meste for dig.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød F.eks flank steak eller okseklump i tyndeskiver
  • 1 ske Olie
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt skåret i skiver uden indmad
  • 3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 2 tsk frisk ingefær finthakket
  • 20 cl oksebouillon
  • 3 ske sojasauce
  • 1 ske sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk koldt vand
  • 1/2 tsk chiliflager brug mere eller mindre, alt efter hvor stærk retten skal være
  • 200 gram broccoli
  • 4 tsk ristede sesamfrø
Instruktioner
  1. Kom kødet i din Actifry, tilsæt olie og giv det 8-9 minutter til kødet er let stegt. Kom herefter kødet over på en tallerken.
  2. Læg dine løg og peberfrugt i din Actifry og steg dem i 10 minutter.
  3. Tilsæt hvidløg samt ingefær og lad det stege i yderligere 3 minutter.
  4. Nu tager du en lille skål og blander oksebouillon, sojasauce, sesamolie, honning, vand og dine chiliflager.
  5. Hæld blandingen i din Actifry sammen med kødet. Tilsæt broccoli og steg det hele i 5 minutter.
  6. Server retten på tallerkener og slut af med at drysse med sesamfrø. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER