Lasagne er nok en af de allerstørste klassikere i det danske køkken. Selvom retten oprindeligt er fra italian, har vi i den grad taget den til os herhjemme. Serverede du den for en italiener ville han nok ikke mene det var ægte lasagne, men det ændrer ikke på at det smager fantastisk.

Hjemme hos os kan vi godt lide at twiste retten en smule, og lave den med kylling istedet for oksekød. Kyllingelasagne er helt fantastisk til børnefamilier, da man virkelig kan komme mange grøntsager i! En anden fordel med kyllingelasagne er at det er virkelig nemt at lave, og det meste af tiden går faktisk med at forberede sig. Når først ingredienserne er samlet og smidt i ovnen, skal du blot vente på at den er klar til servering.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, og resten af familien, så laver du din Bechamelsauce selv. Det er virkelig nemt! Se hvordan i vores Bechamelsaue opskrift HER


Print Recipe
Kyllingelasagne med spinat
Kyllingelasagne er spækfyldt med spinat og andre lækre grøntsager. Bechamelsaucen gør den dejlig cremet og binder alle smagene helt fantastisk sammen.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 nubytter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram spinat
  • 1 helt løg
  • 3-4 stk forårsløg
  • 500 gram kyllingebryst
  • 1 hel rød peber
  • 2-3 store Gulerødder
  • salt og peber
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 200 gram frisk mozarella
  • lasagneplader
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 nubytter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram spinat
  • 1 helt løg
  • 3-4 stk forårsløg
  • 500 gram kyllingebryst
  • 1 hel rød peber
  • 2-3 store Gulerødder
  • salt og peber
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 200 gram frisk mozarella
  • lasagneplader
Instruktioner
  1. Start med at skylle din spinat. Herefter hakker du den groft. Det gør ikke noget at stykkerne er lidt store.
    Spinat og grøntsager til kyllingelasagne
  2. Hak dine løg og sauter dem i en smule olie, i en sauterpande eller en gryde.
  3. Skær din kylling i mindre stykker og kom ned sammen med løgene. Mens det steger hakker du resten af dine grøntsager
  4. Kom dine hakkede tomater og resten af grøntsagerne ned til kyllingestykkerne og løgene. Lad det stå og simre indtil det er kogt en smule ind. Der skal ikke være for meget væske tilbage, da du så får en slatten kyllingelasagne.
  5. Nu skal du samle din lasagne. Start med et lag lasagneplader. Fordel kyllingen og grøntsagerne, bechamelsaucen og lasagnepladerne i lag. Kom evt. lidt frisk spinat oven bechamelsauce lagene.
  6. Slut af med et lag lasagneplader og en smule bechamelsauce. Skær din friske mozarella i fine skiver og kom dem ovenpå til sidst.
  7. Bag din kyllingelasagne ved 200 i 15-20 minutter, eller indtil toppen bliver en smule gylden.
  8. Lad den færdige kyllingelasagne hvile i et par minutter inden du skærer den ud. Velbekomme!
    Kyllingelasagne med spinat


Print Recipe
Chili con carne i Actifry
Chili con carne er en klassisk gryderet. Fyldt med kød og krydderier, er det en fantastisk ret til familien. Her viser dig hvordan du laver en lækker Chili con carne i Actifry på 25 minutter.
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram Oksekød Hakket eller skåret i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure 80 gram
  • 1 dåse bønner
  • timian
  • stødt chili
  • salt og peber
  • oregano
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Skær dit løg i tern, og hak hvidløget fint. Kom det i din Actifry sammen med en smule olivenolie, og giv det 2-3 minutter, indtil løgene begynder at få farve.
  2. Kom herefter dit oksekød i din Actifry og giv det 6-7 minutter. Rør gerne lidt ekstra rundt i det, så kødet ikke klumber sammen.
  3. Tilsæt tomat, tomatpure og krydderierne. Du styrer selv hvor meget krydderi du vil have i, alt efter hvor kraftig du vil have din Chili con carne. Giv det 10-15 minutter alt efter din maskine.
  4. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Pølserisotto i Actifry
Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
  2. Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
  3. Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
  4. Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Skinkegryde i Actifry
Dejlig nem og simpel gryderet. Kan laves i Actifry på 45 minutter. Fyldt med smag! Server den med ris eller en god omgang kartoffelmos.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Instruktioner
  1. Begynd med at komme dine bacontern i din Actifryl. Giv dem 10 minutter med rørearmen i gryden.
  2. Derefter kommer du dit svinekød, løg og champignoner i. Kør det i 15 minutter.
  3. Tilsæt tomatpure, madlavningsfløde, salt og peber, samt paprika. Giv det hele 20 minutter til sidst, og så er retten færdig.
  4. Server med en lækker kartoffelmos, eller med ris og brød. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Knorrs Lasagnette i Actifry
Nogle gange er det nødvendigt at skyde genvej, og med Knorrs lasagnette kan du nemt og hurtigt få bikset en lækker aftensmad sammen.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Knorrs lasagette Indeholder krydderiblanding og pasta
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 hele Gulerødder rives
  • en smule revet ost
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Knorrs lasagette Indeholder krydderiblanding og pasta
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 helt løg
  • 2 hele Gulerødder rives
  • en smule revet ost
Instruktioner
  1. Start med at skære dit løg, og komme det i din Actifry. Kom gerne en smule olie i samtidig. Giv det 5 minutter.
  2. Nu skal du komme dit oksekød i, sammen med de revne gulerødder. Kør det i 3 minutter med armen i.
  3. Efter de 3 minutter skal du stoppe maskinen og smuldre farsen. Gentag det 3 gange - dvs kør maskinen 3 minutter, smuldrer farsen, kør igen, smuldrer farsen, kør igen, smuldrer farsen. Det er for at undgå at kødet klumper.
  4. Herefter tilsætter du væske som beskrevet på Knorrs Lasagnette pakken, og krydderiblandingen. Giv det 10 minutter.
  5. Tilføj nu pastaen og giv det 25 minutter.
  6. Fjern armen og kom en smule revet ost ovenpå. Giv herefter retten 2-3 minutter,til at smelte osten. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Vikingegryden er en fantastisk gryderet, når det skal gå lidt stærkt, men stadig være lækkert. Retten er inspireret af de gode gamle vikinger, så der er selvfølgelig MASSER af kød i! Vi brugte svinemørbrad, cocktailpølser og bacon. Vi syntes måske at det blev liiiige nok kød, så vi serverede den med let kogte bønner, og ris til. Det smager helt fantastisk sammen. Retten går også under navne som mørbradgryde og paprika gryde, men vi syntes bare at vikingegryde lyder lidt sejere! Prøv det – du bliver ikke skuffet! Og lad os endelig høre hvad du syntes om retten. Kom gerne med kommentarer på facebooksiden.
Vikingegryde i actifry

Vi startede med at give løgene lidt farve, før vi kom andet i. Derefter fik baconen samme tur, sammen med løgene. Der skal rigtig meget kød i retten, så det er vigtigt at du får nok væske i, da det ellers kan blive en tør omgang. Vi brugte en halv liter madlavningsfløde, og en halv liter oksefond.

Der skal rigtig mange krydderier i, så retten kan godt have en meget stærk smag. Hvis du ikke er til stærk mad, så kan du med fordel skrue lidt ned for de stærke krydderier. Det er vigtigt at du lige rører krydderierne rundt, efter du kommer dem i din Actifry. Ellers bliver det hele blæst rundt når du tænder din Actifry.

Du kan se os lave Vikingegryde i videoen, og ellers læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse, det smager fantastisk!


Print Recipe
Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    Vikingegryde i actifry
  2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
  3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
  4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
  5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    Vikingegryde i actifry
  6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
  7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    Vikingegryde i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Tikka Masala er en klassisk indisk ret, sprængfyldt med krydderier. En af de mest kendte retter fra det indiske køkken, som er kendt for sin smagfylde blanding af forskellige krydderier. Det er virkelig en ret som blander mange smagsudtryk sammen, og på en fantastisk måde. Det smager simpelthen så godt. Vi har det sidste stykke tid eksperimenteret frem og tilbage, for at finde en måde at lave Tikka Masala i vores Actifry. Nu har vi ramt et, syntes vi selv, rigtig godt resultat, som vi virkelig har glædet os til at dele med jer! Tikka Masala er en virkelig krydret ret, så man skal gerne være glad for stærkt mad. Hvis det ikke lige er sagen, så kan man med fordel skrue lidt ned for krydderierne, så retten ikke bliver helt så stærk.
Tikka Masala i Actifry

Som så mange andre retter, så findes der også et utal af måder at lave Tikka Masala på. Helt klassisk så skal kyllingen gerne laves på grill, og masalasaucen skal koges op i en gryde. De muligheder har vi ikke helt i en Actifry, så vi har prøvet os lidt frem, for at finde den rette fremgangsmåde.

Vores bud på en Tikka Masala i Actifry adskiller sig selvfølgelig en del fra klassikerne. Vi syntes dog at resultatet er blevet rigtig godt! Smagfyldt, lækkert og nemt. Perfekt til Actifry.

Det er en ret som kræver en smule forberedelse, da der skal RIGTIG mange forskellige ingredienser i. Men gør dig selv den tjeneste og prøve det – for det smager virkelig lækkert!

Du kan se os lave Tikka Masala i Actifry i videoen herunder, og ellers kan du læse hele opskriften længere nede på siden. God fornøjelse.


Print Recipe
Tikka Masala Ala Actifry
Tikka Masala er en klassisk indisk ret, kendt for sin stærke og krydrede smag. Vi har eksperimenteret, og her har i vores forslag til en lækker Tikka Masala i Actifry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at lave Tikkamarinaden til kyllingen. Vær opmærksom på at der skal laves TO forskellige Masalaer, så du skal ikke bruge alle ingredienserne på én gang. Dvs. når du skal bruge en skefuld chili, så er det altså ikke på samme tid at det skal bruges.
    Tikka Masala Ala Actifry
  2. Begynd med at tage 2 1/2 cm hakket ingefær og 3 fed hvidlåg i små tern, og knus det sammen til en glat pasta i en morter.
  3. Hæld det derefter i en skål og tilføj din yoghurt. saften fra en halv lime, en halv teske chilipulver, en halv teske gurkemeje og et stort drys garam masala. Pisk det godt sammen.
  4. Nu skal du komme alle dine kyllinge stykker i marinaden. Dæk det til og lad det marinere i 15-20 minutter.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  5. Nu skal du finde din Actifry frem. Hæld en smule olivenolie i gryden og kom dine hakkede løg i. Giv det 3 minutter.
  6. Kom nu din kylling og marinade i gryden sammen med løgene. Giv det 10 minutter.
  7. Så skal du komme 2 1/2 cm ingefær, 3 hakkede fed hvidløg, din tomatpure, din grønne peber og 200 gram hakkede tomater i din Actifry. Samtidig kommer du de sidste krydderier i: En halv teske chilipulver, en teske koriander, en smule garam masala og en halv teske gurkemeje.
  8. Giv det 15-20 minutter alt efter hvilken maskine du har. Efter cirka 10 minutter kommer du 2 spiseske fulde creme fraiche i.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  9. Herefter er din Tikka Masala klar til at spise! Server den med kogte ris, og friskbagt Naanbrød. Mums!
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

One pot pasta er som navnet antyder en pastaret, som laves i en enkelt gryde. Retten har de seneste år taget internettet med storm, og lagt alverdens blogge ned med nye og spændende opskrifter. Vi tænkte at det var oplagt at prøve i vores Actifry, da den jo som bekendt er nem og hurtig at lave mad i. Efter et par testforsøg, ramte vi rigtigt, og fik lavet en super lækker, simpel one pot pasta, lavet i vores Actifry. Det fede ved one pot pasta er at alle ingredienserne er i gryden fra start, så de ligger og samler smag fra hinanden under hele tilberedningen. Vi var færdige på cirka 30 minutter, og er sikre på at du vil elske denne lækre omgang one pot pasta.
One pot pasta i Actifry

Som alle andre pastaretter, så findes der et utal af måder at lave one pot pasta på. Vi valgte at bruge pasta penne, da vi tænkte at spaghetti ikke ville fungere så godt i en Actifry. Derudover brugte vi en blanding af friske tomater skåret i skiver og hakkede tomater, da det giver et rigtig fint mix og en dejlig smag af tomat. Vi kunne godt have brugt lidt mere frisk basilikum, så hold jer endelig ikke tilbage hvis i bruger det i jeres ret.

For at give vores one pot pasta lidt mere fylde, kom vi lidt chorizo i. Vi havde et par tynde skiver chorizo i overskud, så vi skar dem blot i mindre tern og brugte dem. Det endte med en forholdsvis simpel ret, med få, gode ingredienser, men du kan sagtens tilføje en masse grøntsager. Næste gang vi skal have one pot pasta tænker jeg at vi tilføjer lidt friskt revet gulerod og squash.

Da din Actifry gryde er forholdsvis stor, kan du risikere at der ikke er nok væske til at din pasta bliver ordentlig kogt. Vi tilføjede et par deciliter vand halvejs i tilberedningstiden, og det sørgede for at vores pasta var fint dækket af væske og blev kogt al dente.

Du kan se den lækre one pot pasta blive lavet i videoen, eller læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse.

 

PS: da denne opskrift indeholder en del væske, er det vigtigt at du sikrer at din Actifry er tæt. Vi ser desværre at nogle maskiner ikke holder tæt, selv med rørearmen i, og væske i maskinen kan betyde at den brænder sammen. Vil du være på den sikre side, så sørg for ikke at komme mere væske i, end højden på “røret” under din drejearm.


Print Recipe
One pot pasta i Actifry
Det er fantastisk nemt at lave one pot pasta i din Actifry. Som navnet antyder, så bliver alt lavet i én enkelt gryde. Alle ingredienser ryger i og så er det bare at vente.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 gram pasta vi brugte pasta penne
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 60 gram chorizo
  • 1 håndfuld friske basilikumsblade
  • 5 dl grøntsagsfond
  • 3 dl vand
  • 2-3 friske tomater skæres i mindre tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • salt og peber
  • oregano
  • 2 spsk olivenolie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 gram pasta vi brugte pasta penne
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 60 gram chorizo
  • 1 håndfuld friske basilikumsblade
  • 5 dl grøntsagsfond
  • 3 dl vand
  • 2-3 friske tomater skæres i mindre tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • salt og peber
  • oregano
  • 2 spsk olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Skær din tomat, og hak dine løg.
    one pot pasta actifry
  2. Kom alle ingredienserne i din Actifry samtidig.
    one pot pasta actifry
  3. Giv det 30 minutter i alt. Den endelig tilberedningstid afhænger af din Actifry. Nogle kan muligvis få brug for længere tid. Du skal fortsætte indtil pastaen er al dente.
    One pot pasta i Tefal Actifry
  4. Husk at sørge for at der hele tiden er væske i gryden. Efterhånden som retten tilberedes, vil væsken stille blive koget fra. Tilføj løbende lidt vand hvis det er nødvendigt, ellers vil din pasta blive brændt, i stedet for at koge.
  5. Velbekomme
    one pot pasta actifry
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Flødekartofler i Actifry
Flødekartofler er et dejligt tilbehør til en bøf. Du bestemmer selv hvor "fed" den skal være. Vælg en mindre fed fløde, hvis du vil.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Instruktioner
  1. Start med at skrælle dine kartofler og skære dem i kvarte.
  2. Kom dem herefter i din Actifry og giv dem 35 minutter. (med armen i)
  3. Herefter kommer du dit hakkede løg i gryden og giver det hele i 10 minutter.
  4. Til sidst tilføjer du din fløde samt salt og peber, og giver det 10 minutter.
  5. Velbekomme! Du kan evt. tilføje porrer sammen med løgene, eller en smule stødt muskatnød. Det giver en fantastisk smag.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER