Print Recipe
Kyllingestykker paneret i hvidløg og mandelmel
Et rigtigt sjovt alternativ til kyllingenuggets. Får en speciel smag af mandelmelet, og det smager fantastisk! Spis dem med kartofler og grøntsager - og lav eventuelt en lækker sauce til.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram kyllingefilet Skæres i mindre stykker - du bestemmer selv hvor store
  • 20-25 hele mandler Skal pilles
  • 1 spsk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk Salt
  • 1 smule olivenolie
  • 2-3 spsk hvedemel
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram kyllingefilet Skæres i mindre stykker - du bestemmer selv hvor store
  • 20-25 hele mandler Skal pilles
  • 1 spsk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk Salt
  • 1 smule olivenolie
  • 2-3 spsk hvedemel
Instruktioner
  1. Til at starte med skal du have din panering gjort klar. Tag dine mandler og kom dem i en blender, eller mini hakker. Derefter tilsætter du timian, hvidløg, en smule olie og salt.
  2. Kom dit hvedemel i en plastikpose, og hæld dine kyllingestykker derned. Ryst den godt igennem, så melet sætter sig på kyllingen.
  3. Derefter hælder du din mandelblanding i posen og ryster det godt sammen.
  4. Nu skal du blot komme dine kyllingestykker i din Actifry (med armen) og giv det cirka 20 minutter. Du kan godt hælde en smule olie over kyllingestykkerne, hvis de skal være ekstra sprøde.
  5. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Panerede kyllingestykker
En anden variant af de populære Chicken nuggets i kylling. De er nemme at lave og kræver ikke den store forberedelse. Spis dem som tilbehør til en omgang pomfritter, eller som en lille snack .
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine kyllingefileter i mindre tern. Ca. 2X3 cm passer fint i størrelsen.
  2. Slå dine æg ud i en lille skål, eller en dyb tallerken, og pisk dem.
  3. På en anden tallerken hælder du rasp og krydderier, så du får en fin krydderiblanding. Brug salt og peber, og ellers de krydderier du har lyst til. F.eks paprika.
  4. Vend først dine kyllingestykker i æggene, og derefter i din krydderiblanding.
  5. Kom dine kyllingestykker i din Actifry og hæld en smule olie over.
  6. Sørg for at dine kyllingestykker ikke ligger for tæt. Der skal være luft i mellem hvert stykke, for at de bliver fint stegt.
  7. Giv dem først 10 minutter uden rørearmen i din actifry.
  8. Derefter giver du dem 10 minutter MED rørearmen i. Tilsæt evt en smule ekstra olie.
  9. Herefter er dine kyllingestykker klar til at spise. Velbekomme.
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER