Vi elsker mexicansk mad! Og nachos er altid en af de helt store favoritter. Den cremede, smeltede ost, den stærke salsa, kombineret med de sprøde tortillachips og en god guacemole – MUMS! Findes der nogen som IKKE er vilde med det?!?
Det er en virkelig simpel ret at lave, men den er også nem at udvide. Kom lidt stegt kylling i, og drys et par friske tomatstykker, og du har lige pludselig en helt anden ret. Vi kommer her med vores bedste bud på en lækker omgang nachos med kyling, selvfølgelig lavet i Actifry.
Nachos med kylling i Actifry

Der findes rigtig mange måder at lave nachos på. Den helt simple er at tage tortilla chips og komme lidt revet ost på. Det kan være en fantastisk ting til tømmermænd, men liiiige hurtig nok til et helt måltid. Prøv derfor at lege lidt med retten, og tilsæt kyllingestykker og lidt frisk tomat. Det løfter virkelig retten!

Vi startede med at krydre vores kylling, og derefter stege den med lidt grofthakket rødløg. Derefter samlede vi vores nachos med kyllingen. Helt simpelt, lag på lag i vores Actifry. Vi brugte en helt almindelig revet cheddar. Men en simpel måde at ændre rettens samg på, er ved at prøve andre oste. Eller måske blande flere forskellige? Mulighederne er mange når du laver nachos.

Vi er ikke helt vilde med super stærk mad herhjemme, så vi bruger en mild salsa. Skal dine nachos have et ekstra spark, så kan du tilføje et par jalapenos.

Ellers er der ikke så meget at sige, andet end god fornøjelse! Vi garanterer dig at du ikke bliver skuffet. Kylling med nachos i Actifry smager fantastisk! Du kan læse hele opskriften længere nede, og se video fra da vi lavede retten.


Print Recipe
Nachos med kylling i Actifry
NACHOS! Kan det blive meget bedre? Med denne opskrift kan du lave lækre Nachos med kylling, på kun 15 minutter i din Actifry. Det bliver ikke bedre, eller nemmere. Hvis du har lyst, kan du sagtens tilføje ekstra krydderier, for at få andre smage frem i maden. God fornøjelse
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 pose tortilla chips Vi brugte de almindelige med salt.
  • 1 glas salsa Du vælger selv hvor stærk den skal være, vi brugte den milde
  • 1 helt rødløg
  • 7-8 Stk cherrytomater Skæres i stykker, og bruges som pynt på toppen
  • 1 pose Cheddar Vi købte det færdigrevne i pose. Men du kan sagtens bruge en anden ost, f.eks mozzarela
  • salt og peber
  • spidskommen
  • olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære din kyling i tern. Krydder kyllingen med salt og peber + spidskommen. Hak dit rødløg fint.
  2. Kom kyllingen i din Actifry sammen med løgene (gem lidt løg til at pynte med før servering), hæld en smule olie over, og giv det 10 minutter med rørearmen i.
  3. Når din kylling er blevet stegt, hælder du det over i en skål.
    Nachos med kylling i Actifry
  4. Kom bagepapir i din Actifry gryde (og vask den eventuelt op først). Nu er du klar til at sammensætte dine nachos.
    Nachos med kylling i Actifry
  5. Vi laver den i lag, med tortillachips i bunden. Så et lag med kylling, salsa og ost. Derefter tortillachips igen, og så et lag kylling salsa og ost. Slut af med et par tortillachips og ost.
    Nachos med kylling i Actifry
  6. Giv det 5 minutter i din Actifry. Hvis du vil være sikker på at alt osten smelter, kan du dreje retten efter 2-3 minutter.
    Nachos med kylling i Actifry
  7. Server med salsa og en god guacamole. Velbekomme og god fornøjelse!
    Kylling nachos i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling og hasselbagte kartofler i Actifry
Grillkylling og pommes. En rigtig grillbar klassiker. Her i en lidt anden, og måske sundere form. 1/2 grillkylling med hasselbagte kartofler, lavet i Actifry.
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
person
Ingredienser
  • 1 halv kylling
  • 200 gram kartofler
  • salt og peber
  • en smule olivenolie
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
person
Ingredienser
  • 1 halv kylling
  • 200 gram kartofler
  • salt og peber
  • en smule olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at komme din kylling ned i din Actifry. Krydder kyllingen med salt og peber. Du kan med fordel placere den tættest på varmeblæseren. Sæt din timer på 50 minutter.
  2. Skræl dine kartofler, og skær dem næsten helt igennem. Klassiske hasselbagte kartofter skal have mange "skår" i hver kartoffel. Krydder dem med en smule olivenolie og salt og peber.
  3. Når din kylling har fået 10 minutter, kommer du dine kartofler i din Actifry. Lad maskinen køre i de sidste 40 minutter.
  4. Og så er det velbekomme! Du kan med fordel flytte lidt rundt på både kylling og kartofler, et par gange i løbet af stegetiden.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Tikka Masala er en klassisk indisk ret, sprængfyldt med krydderier. En af de mest kendte retter fra det indiske køkken, som er kendt for sin smagfylde blanding af forskellige krydderier. Det er virkelig en ret som blander mange smagsudtryk sammen, og på en fantastisk måde. Det smager simpelthen så godt. Vi har det sidste stykke tid eksperimenteret frem og tilbage, for at finde en måde at lave Tikka Masala i vores Actifry. Nu har vi ramt et, syntes vi selv, rigtig godt resultat, som vi virkelig har glædet os til at dele med jer! Tikka Masala er en virkelig krydret ret, så man skal gerne være glad for stærkt mad. Hvis det ikke lige er sagen, så kan man med fordel skrue lidt ned for krydderierne, så retten ikke bliver helt så stærk.
Tikka Masala i Actifry

Som så mange andre retter, så findes der også et utal af måder at lave Tikka Masala på. Helt klassisk så skal kyllingen gerne laves på grill, og masalasaucen skal koges op i en gryde. De muligheder har vi ikke helt i en Actifry, så vi har prøvet os lidt frem, for at finde den rette fremgangsmåde.

Vores bud på en Tikka Masala i Actifry adskiller sig selvfølgelig en del fra klassikerne. Vi syntes dog at resultatet er blevet rigtig godt! Smagfyldt, lækkert og nemt. Perfekt til Actifry.

Det er en ret som kræver en smule forberedelse, da der skal RIGTIG mange forskellige ingredienser i. Men gør dig selv den tjeneste og prøve det – for det smager virkelig lækkert!

Du kan se os lave Tikka Masala i Actifry i videoen herunder, og ellers kan du læse hele opskriften længere nede på siden. God fornøjelse.


Print Recipe
Tikka Masala Ala Actifry
Tikka Masala er en klassisk indisk ret, kendt for sin stærke og krydrede smag. Vi har eksperimenteret, og her har i vores forslag til en lækker Tikka Masala i Actifry
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 5 cm frisk ingefær skrælles og hakkes fint
  • 6 fed hvidløg pilles og hakkes fint
  • 200 gram yoghurt naturel
  • 1 halv lime
  • 2 spsk koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 stort drys garam masala
  • 1 stk løg pillet og hakket
  • 40 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 1 grøn peberfrugt skåret i små tern
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 2 spiseske creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at lave Tikkamarinaden til kyllingen. Vær opmærksom på at der skal laves TO forskellige Masalaer, så du skal ikke bruge alle ingredienserne på én gang. Dvs. når du skal bruge en skefuld chili, så er det altså ikke på samme tid at det skal bruges.
    Tikka Masala Ala Actifry
  2. Begynd med at tage 2 1/2 cm hakket ingefær og 3 fed hvidlåg i små tern, og knus det sammen til en glat pasta i en morter.
  3. Hæld det derefter i en skål og tilføj din yoghurt. saften fra en halv lime, en halv teske chilipulver, en halv teske gurkemeje og et stort drys garam masala. Pisk det godt sammen.
  4. Nu skal du komme alle dine kyllinge stykker i marinaden. Dæk det til og lad det marinere i 15-20 minutter.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  5. Nu skal du finde din Actifry frem. Hæld en smule olivenolie i gryden og kom dine hakkede løg i. Giv det 3 minutter.
  6. Kom nu din kylling og marinade i gryden sammen med løgene. Giv det 10 minutter.
  7. Så skal du komme 2 1/2 cm ingefær, 3 hakkede fed hvidløg, din tomatpure, din grønne peber og 200 gram hakkede tomater i din Actifry. Samtidig kommer du de sidste krydderier i: En halv teske chilipulver, en teske koriander, en smule garam masala og en halv teske gurkemeje.
  8. Giv det 15-20 minutter alt efter hvilken maskine du har. Efter cirka 10 minutter kommer du 2 spiseske fulde creme fraiche i.
    Tikka Masala Ala Actifry kylling
  9. Herefter er din Tikka Masala klar til at spise! Server den med kogte ris, og friskbagt Naanbrød. Mums!
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling i karry
En klassiker fra det asiatiske køkken. Kylling i tern, vendt i grøntsager og karry, serveret med ris. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at komme dine finthakkede løg og dine kyllingetern i din Actifry.
  2. Tilsæt olivenolie og salt, og steg herefter i 5 minutter.
  3. Nu kommer du alle grøntsagerne, karry og hvidløg i gryden. Giv det hele 10 minutter.
  4. Herefter skal du tilsætte din kokusmælk og give det 5 minutter.
  5. Smag til med salg og peber. Server med ris, peanuts, og hvad du ellers foretrækker. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Det er nemt, sundt og billigt at spise wok mad, og i din Actifry bliver det hele lige lidt nemmere. Denne ret er velsmagende, nem at lave og så tager den kun 20 minutter i din Actifry.  En af fordelene ved en wokret, er at du kan komme stort set alle grøntsager i. Så den er fantastisk til at få ryddet op i grøntsagsskuffen. Vi har i denne opskrift brugt den nemme løsning, og købt en wokblanding fra frost. Hvis du ikke har noget i mod at din mad er stærk, kan du sagtens tilføje chilipulver, for at give retten et ekstra spark.
Kylling wok i Actifry

Vi startede som altid med at forberede de forskellige ingredienser. Da vi havde snydt lidt med grøntsagerne, og købt en pose wokblanding fra frost, gik det ekstra hurtigt denne gang.

Vi skar vores forårsløg i grove stykker. Normalt ville jeg hakke dem fint, men da det er til en omgang wok, så syntes jeg godt at det kan bære at grøntsagerne er lidt mere grove. Det samme med hvidløgene. De blev også hakket noget grovere end jeg plejer. De kommer i retten fra start, så der er masser af tid til at de kan ligge og afgive smag.

Kyllingen skar jeg ud i tern, men her kunne man ligeså godt have skåret dem i strimler. Strimler passer måske bedre til nudlerne, så du ikke får en stor “klump” kylling. Det må bliver sådan næste gang! For det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denne ret. Det er simpelthen bare så nemt i en Actifry. Vi brugte i alt 5 minutter på forberedelse, og så tog tilberedningen kun 20 minutter.

Da vi havde forberedt de forskellige ingredienser, kom vi dem i Actifryen over et par omgange. Du kan læse opskriften længere nede på denne side. For at få lidt ekstra smag i retten, brugte vi en karrypasta. Den vi brugte var den røde, som vi havde købt i Føtex. Karrypasta er en slags púre, som typisk består af chili, ingefær og hvidløg. Det giver en dejlig stærk smag, uden at blive for stærk.

Nudlerne vi brugte var helt almindelige nudler, købt i et supermarked. Husk at de skal koges i en gryde før du tilføjer dem til retten. De skal kun i din Actifry i de sidste 5 minutter af tilberedningen. Det er vigtigt at du beholder rørearmen i din Actifry i, under hele tilberedningen, da den så vil sørge for at blande alle ingredienserne fint sammen.

Derudover er der ikke så meget at sige, udover god fornøjelse! Du bliver ikke skuffet, det smager bare så lækkert. Du kan læse hele opskriften nederst på siden, hvor der også er lidt billeder, eller i videoen lige under her.


Print Recipe
Så nemt laver du lækker wok i Actifry
Wok er sundt og dejligt - og kan være sprækfyldt med grøntsager! En dejlig nem ret, som ikke tager lang tid at lave i din Actifry.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling
  • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
  • 3 fed hvidløg
  • 3 hele forårsløg
  • 4 spsk soya
  • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
  • 3 teske karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling
  • 500 gram wokblanding Friske grøntsager kan selvfølgelig også bruges
  • 3 fed hvidløg
  • 3 hele forårsløg
  • 4 spsk soya
  • 250 gram Nudler Skal koges i mens du steger kyllingen og grøntsagerne
  • 3 teske karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at gøre din kylling klar. Vi brugte kyllingeinderfilet, som vi skar i tern. Du kan også vælge at skære kyllingen i strimler, hvis du hellere vil det.
    Kylling wok i Actifry
  2. Herefter kan du forberede dine grøntsager. Hak dine forårsløg og dine hvidløg. Det gør ikke noget at de bliver hakket groft. Men hvis du foretrækker dem finthakkede, gør du selvfølgelig bare det.
  3. Kom nu dine kyllingestykker i din Actifry, sammen med dine forårsløg, hvidlæg og 3 teskefulde karrypasta. Steg det herefter i 5 minutter. Du skal beholde rørearmen i under hele opskriften, da den så vil sørge for at blande det hele godt sammen.
    Kylling wok i Actifry
  4. Sæt nu en gryde med vand over, som du kan koge dine nudler i. De skal typisk koges i 4-5 minutter. Du kan koge dem når som helst under tilberedningen, da de først skal med i maskinen de sidste 5 minutter.
  5. Når dine kyllingestykker har fået 5 minutter, tilsætter du din wokblanding, soya, kokosmælk og en smule salt og peber. Giv det hele 10 minutter yderligere.
  6. Til sidst skal du hælde dine kogte nudler ned til resten af ingredienserne i din Actifry, og stege i 5 minutter.
  7. Herefter er retten klar. Alt i alt bør det tage 20 minutter at tilberede retten. Velbekomme
    Wok ret i Actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingeret i Actifry
Nem, bekvem og fantastisk velsmagende kyllingeret i Actifry. Smager himmelsk og kan laves på under en halv time.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Instruktioner
  1. Start med at skære dit kylling i mindre tern. Herefter kan du skære din bacon i tern, medmindre du har snydt lidt og købt det forskåret (man må gerne snyde en gang i mellem!)
  2. Hæld dine kylling- og bacontern i Actifryen. Giv dem 10 minutter.
  3. I mens de kører, kan du forberede dine grøntsager. Hak dit løg og skør gulerødder og forårsløg i skiver.
  4. Efter din kylling og bacon har kørt i 10 minutter, tilføjer du dine grøntsager og kører i yderligere 10 minutter.
  5. Når det er gjort tilsætter du resten af ingredienserne. Giv det 5-6 minutter mere. Smag efter med salt og peber og så er der serveret.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER