Print Recipe
Fyld til kyllingelasagne
Skal din lasagne have et lille twist, så prøv at lave fyldet med kylling fremfor oksekød. Det kan laves i din Actifry på 20 minutter og smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 gram kylling filet eller bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 140 gram koncentreret tomat pure en dåse
  • 250 ml Cremefine madlavningsfløde
  • 3 stk revne gulerødder
  • 1 gul peber skæres i skiver
  • 1 helt løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • oregano
  • salt og peber
  • timian
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine grøntsager. Riv gulerødderne og hak dine hvidløg og løg. Dit peber kan du skære i tern eller strimler, alt efter hvad ud foretrækker.
  2. Skær din kylling i tern eller strimler. Kom den herefter i din Actifry sammen med dit hakkede løg og hvidløg. Steg det i 8 minutter.
  3. Herefter tilsætter du tomatpure, hakkede tomater, cremefine, peperfrugt, gulerødder og krydderier. Giv det 10 minutter.
  4. Smag til med krydderier, og herefter er dit kyllingefyld klar til at komme i lasagnen.
  5. Saml din lasagne som du plejer, og brug blot kyllingefyldet i stedet for oksekød. Det smager fantastisk!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fynsk pølseret i Actifry
En klassisk egnsret. Ret beset en omgang avanceret pølsemix, som smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at sætte vand over til din pasta. Den kogte pasta skal i din Actifry i de sidste 7 minutter af tilberedningstiden.
  2. Hak dine løg og skær dine pølser i mindre skiver. Kom dem i din Actifry og giv det 15 minutter.
  3. Tilsæt nu fløde, tomatpure og salt og peber. Giv det 7 minutter.
  4. Nu skal du tilsætte din pasta og give det yderligere 7 minutter.
  5. Og voila, så er der serveret! Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling i pikantsovs - en Actifry klassiker!
Kylling i pikantsovs i Actifry, en klassiske som er kendt fra facebook gruppen "Mig og min Actifry". Super velsmagende, og dejlig nem at lave.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at stege din bacon i Actifryen i 8 minutter.
  2. Herefter tilsætter du dit løg og hvidløg. Giv det 2 minutter mere.
  3. Kylling i strimler samt dine peberfrugter tilsættes og kør i 8 minutter mere.
  4. Nu kommer du fløde, pikantost og tomatpure i og giver det 10 minutter.
  5. Smag til sidst til med salg og peber.
  6. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER