Print Recipe
Kylling og hasselbagte kartofler i Actifry
Grillkylling og pommes. En rigtig grillbar klassiker. Her i en lidt anden, og måske sundere form. 1/2 grillkylling med hasselbagte kartofler, lavet i Actifry.
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
person
Ingredienser
  • 1 halv kylling
  • 200 gram kartofler
  • salt og peber
  • en smule olivenolie
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
person
Ingredienser
  • 1 halv kylling
  • 200 gram kartofler
  • salt og peber
  • en smule olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at komme din kylling ned i din Actifry. Krydder kyllingen med salt og peber. Du kan med fordel placere den tættest på varmeblæseren. Sæt din timer på 50 minutter.
  2. Skræl dine kartofler, og skær dem næsten helt igennem. Klassiske hasselbagte kartofter skal have mange "skår" i hver kartoffel. Krydder dem med en smule olivenolie og salt og peber.
  3. Når din kylling har fået 10 minutter, kommer du dine kartofler i din Actifry. Lad maskinen køre i de sidste 40 minutter.
  4. Og så er det velbekomme! Du kan med fordel flytte lidt rundt på både kylling og kartofler, et par gange i løbet af stegetiden.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksemedaljon med tilbehør i Actifry 2i1
Har du en Actifry 2in1 så kan du nemt lave et helt måltid på samem tid. Her får du en lækker opskrift på Oksemedaljoner med kartofler og asparges, alt sammen lavet i Actifry 2in1.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk oksemedaljoner
  • 600 gram kartofler Skæres i både og krydres efter din smag
  • 20 stk grønne asparges
  • 1 pakke bacon
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk oksemedaljoner
  • 600 gram kartofler Skæres i både og krydres efter din smag
  • 20 stk grønne asparges
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Når du laver mad i din Actifry 2in1, så skal du have flere ting i gang samtidig. Start med at forberede dine råvarer. Så bliver det hele lidt nemmere. Skær dine kartofler i både og krydder dem. Rul din bacon rundt om dine asparges.
  2. Kom herefter dine kartofler i gryden, og giv dem 20 minutter med arm.
  3. Samtidig skal dine oksemedaljoner og asparges på panden. Giv dem 10 minutter, og vend dem herefter og giv dem 6-7 minutter ekstra.
  4. Og værsgo, så har du oksemedaljoner med tilbehør, lavet i Actifry på under 30 minutter. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry 2in1, som du kan købe HER


Print Recipe
Flødekartofler i Actifry
Flødekartofler er et dejligt tilbehør til en bøf. Du bestemmer selv hvor "fed" den skal være. Vælg en mindre fed fløde, hvis du vil.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Instruktioner
  1. Start med at skrælle dine kartofler og skære dem i kvarte.
  2. Kom dem herefter i din Actifry og giv dem 35 minutter. (med armen i)
  3. Herefter kommer du dit hakkede løg i gryden og giver det hele i 10 minutter.
  4. Til sidst tilføjer du din fløde samt salt og peber, og giver det 10 minutter.
  5. Velbekomme! Du kan evt. tilføje porrer sammen med løgene, eller en smule stødt muskatnød. Det giver en fantastisk smag.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Flanksteak med kartofler i Actifry 2in1
Så nemt kan du lave en lækker flankstean med kartofler og aspargers i din Actifry 2in1.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram flanksteak
  • 10-12 små kartofler
  • 250 gram frisk asparges
  • et par skiver bacon
  • salt og peber
  • en smule Olie
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram flanksteak
  • 10-12 små kartofler
  • 250 gram frisk asparges
  • et par skiver bacon
  • salt og peber
  • en smule Olie
Instruktioner
  1. Start med at skylle dine kartofler. Herefter kommer du dem i gryden, og tilføjer krydderier samt en smule olie. Giv dem 20 minutter med armen i.
  2. Tag dine asparges frem og kom bacon omkring dem.
  3. Når dine kartofler har fået 5 minutter kommer du panden på og lægger din flanksteak samt asparges på. Giv dem 15 minutter.
  4. Når tiden er gået, tager du din flanksteak af og lader den trække i 5 minutter,
  5. Mens din flanksteak trækker, giver du kartofler og asparges 5 minutter ekstra.
  6. Server med en dressing af cremefraiche, purløg og peber.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry 2in1. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kartoffelroser i Actifry
Skal det være rigtig fint, så skal man lave noget anderledes. Her fortæller vi dig hvordan du kan lave flotte kartoffelroser i Actifry
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Start med at skære dine kartofler i tynde skiver. Du bestemmer selv hvor tykke du vil have dem.
  2. Læg dem op som øverst på billedet.
  3. Smelt noget smør og bland det sammen med hvidløgspulver, salt og peber og eventuelle andre krydderier du vil bruge.
  4. Pensl dine kartofler med smøret og rul herefter dine "roser" ud af kartoflerne.
  5. Pak en skive bacon rundt om kartoffelrosen og kom den i en muffinform.
  6. Pensl toppen med smøret og giv det herefter 25 minutter i din Actifry (uden rørearm)
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Biksemad
Er du også træt af at have rester stående i køleskabet, som du ikke får brugt? Så prøv at lave en omgang biksemad i din Actifry. Det er nemt og du kan stort set putte alt i retten!
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg
  • 400 gram kartofler Gerne rester, ellers skal de lige koges først
  • salt og peber
  • HP sauce
  • Kød Brug resterne fra køleskabet
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 helt løg
  • 400 gram kartofler Gerne rester, ellers skal de lige koges først
  • salt og peber
  • HP sauce
  • Kød Brug resterne fra køleskabet
Instruktioner
  1. Start ud med at skære dine løg i tern, skiver, eller hvordan du nu foretrækker dem. Giv dem cirka 5 minutter i din Actifry.
  2. Kom herefter dit kød i. Det kan være resterne fra i går, eller de sidste par stykker af stegen, som du først skærer i mindre stykker. Giv dem 5 minutter sammen med løgene.
  3. Har du kogte kartofler i køleskabet skal du bruge dem. Ellers skal du lige starte med at koge nogle kartofler. Når dine kartofler er klar, tilsætter du dem i din Actifry sammen med salt og peber, samt HP sovs.
  4. Giv det hele 10 minutter til sidst, og så er der en nem omgang biksemad. Spis det med et par rødbeder, og top gerne retten med et spejlæg.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Brunede kartofler i Actifry
Brunede kartoflter er et dejligt tilbehør til en steg. Den karamelliserde overflade og den bløde kartoffel smager fantastisk. Lav dem på 20 minutter i din Actifry.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 glas kartofler
  • 1 dl farin
  • 5 spsk sirup
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 glas kartofler
  • 1 dl farin
  • 5 spsk sirup
Instruktioner
  1. Start med at blande din farin og sirup sammen i en skål. Pisk det godt, så du får en ens blanding.
  2. Herefter hælder du et helt glas kartofler i din Actifry (husk at hæld vandet fra kartoflerne først)
  3. Giv dem 20 minutter i maskinen, med armen kørende. Det sørger for at blande dine kartofler med farin og sirup, og sikrer den dejlige karamellisering.
  4. Den endelige tilberedningstid afhænger af din maskine og antallet af kartofler. 20 minutter bør være nok. Dine kartofler er færdige når de har fået en fin brun, karamelliseret overflade.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Hjemmelavede chips i Actifry
Lav dine egne sprøde chips i din Actifry. Brug din favoritkrydderi, eller prøv dig frem med forskelllige krydderiblandinger. Mulighederne er mange.
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 små kartofler
  • 1 spiseske Olie
  • 1 teske krydderi vælg selv din favorit
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 små kartofler
  • 1 spiseske Olie
  • 1 teske krydderi vælg selv din favorit
Instruktioner
  1. Start med at skære kartoflerne i tynde skiver. Vi brugte et mandolinjern, men et almindeligt rivejern kan også klare opgaven.
  2. Lad de skiveskårne kartofler ligge i en skål med koldt vand, i cirka 30 minutter. Det sørger for at trække stivelsen ud af dem.
  3. Dræn vandet fra skålen, og tør kartoflerne. Du kan evt. lade dem ligge i "pres" i mellem et hviskestykke.
  4. Put alle kartoflerne i din Actifry og lad maskinen køre i ca. 30 minutter, eller indtil dine chips er blevet sprøde.
  5. Krydder dem med salt, eller andre krydderier alt efter din smag. Prøv dig frem og find din favorit.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER