Print Recipe
Kylling i karry
Er du til det asiatiske køkken, så er denne Kylling i karry ret, lige noget for dig! 30 minutter i din Actifry, og så er retten klar!
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tern
  • olivenolie
  • salt og peber
  • karry
  • 1/2 liter mælk
  • et par teske karrypasta
  • forårsløg
  • maizena
  • 4 spsk creme fraiche
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tern
  • olivenolie
  • salt og peber
  • karry
  • 1/2 liter mælk
  • et par teske karrypasta
  • forårsløg
  • maizena
  • 4 spsk creme fraiche
Instruktioner
  1. Start med at skære din kylling i tern. Herefter kommer du den i en skål. Bland din marinade bestående af olivenolie, karry, salt og peber, og hælder det over din kylling. Lad det trække i 10-15 minutter.
  2. Snit dine forårsløg fint og kom dem i en skål, sammen med mælk, salt, peber og din karrypasta. Bland det sammen og kom det herefter over din kylling.
  3. Hæld det hele i din Actifry og kør i 15 minutter med arm. Tilsæt en smule maizena for at jævne saucen.
  4. Til sidst kommer du 4 spsk creme fraice i din actifry og lad det hele køre i 10 minutter til. Smag til med salt og peber.
  5. Server din kylling i karry, sammen med friske grøntsager og kogte ris. Velbekomme.


Print Recipe
Pølserisotto i Actifry
Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
  2. Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
  3. Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
  4. Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Vikingegryden er en fantastisk gryderet, når det skal gå lidt stærkt, men stadig være lækkert. Retten er inspireret af de gode gamle vikinger, så der er selvfølgelig MASSER af kød i! Vi brugte svinemørbrad, cocktailpølser og bacon. Vi syntes måske at det blev liiiige nok kød, så vi serverede den med let kogte bønner, og ris til. Det smager helt fantastisk sammen. Retten går også under navne som mørbradgryde og paprika gryde, men vi syntes bare at vikingegryde lyder lidt sejere! Prøv det – du bliver ikke skuffet! Og lad os endelig høre hvad du syntes om retten. Kom gerne med kommentarer på facebooksiden.
Vikingegryde i actifry

Vi startede med at give løgene lidt farve, før vi kom andet i. Derefter fik baconen samme tur, sammen med løgene. Der skal rigtig meget kød i retten, så det er vigtigt at du får nok væske i, da det ellers kan blive en tør omgang. Vi brugte en halv liter madlavningsfløde, og en halv liter oksefond.

Der skal rigtig mange krydderier i, så retten kan godt have en meget stærk smag. Hvis du ikke er til stærk mad, så kan du med fordel skrue lidt ned for de stærke krydderier. Det er vigtigt at du lige rører krydderierne rundt, efter du kommer dem i din Actifry. Ellers bliver det hele blæst rundt når du tænder din Actifry.

Du kan se os lave Vikingegryde i videoen, og ellers læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse, det smager fantastisk!


Print Recipe
Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    Vikingegryde i actifry
  2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
  3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
  4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
  5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    Vikingegryde i actifry
  6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
  7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    Vikingegryde i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling i karry
En klassiker fra det asiatiske køkken. Kylling i tern, vendt i grøntsager og karry, serveret med ris. Selvfølgelig lavet i Actifry.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 1 helt løg fint hakket
  • 2 hele Gulerødder skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 hel aubergine i tern kan udelades
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 ske olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk du kan bruge fløde, hvis du ikke kan lide kokosmælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at komme dine finthakkede løg og dine kyllingetern i din Actifry.
  2. Tilsæt olivenolie og salt, og steg herefter i 5 minutter.
  3. Nu kommer du alle grøntsagerne, karry og hvidløg i gryden. Giv det hele 10 minutter.
  4. Herefter skal du tilsætte din kokusmælk og give det 5 minutter.
  5. Smag til med salg og peber. Server med ris, peanuts, og hvad du ellers foretrækker. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Lakse filet i Actifry med grøntsager
Laks er en af danskernes foretrukne, når det kommer til at spise fisk. Du kan lave et lækkert stykke laks på kun 20 minutter i din Actifry. Server den med en varm omgang grøntsager.. Og nyd gerne et køligt glas hvidvin til.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 2 stk laksefilet
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2-3 hele Gulerødder
  • 1 gul peber
  • 1 grøn peber
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 ske Olie
Instruktioner
  1. Start med dine laksefileter. Er de med skind, så kan det med fordel fjernes. Det er en smagsag, det kan også sagtens laves med.
  2. Drys dine laksefileter med frisk finthakket dild og placer dem i gryden på din Actifry (uden rørearm). Giv dem 15-20 minutter alt efter størrelse og hvilken Actifry model du bruger
  3. I mens laksen er i din Actifry, kan du forberede dine grøntsager. Snit dem i tern eller i strimler, alt efter hvad du foretrækker.
  4. Herefter tager du de færdige laksefileter ud af din Actifry. Kom herefter alle grøntsagerne i gryden og tilsæt olie + krydderier. Giv dem 5 minutter.
  5. Server dine varme grøntsager med laksefileterne. Velbekomme!
  6. Ps. har du en Actifry med snackkurv, kan du prøve at lave det hele samtidig. Placer laksen i snackkurven, og hæld så grøntsagerne i gryden når laksen er cirka 5 minutter fra at være færdig
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Ananas kylling i Actifry
Er du også vild med ananas? Prøv det sammen med kylling i denne fantastiske kyllingeret. Den kan laves på cirka 20 minutter og du får en dejlig ret, som smager lidt af sommer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kyllingebryst skæres i tynde strimler
  • 250 gram Ananas i tern fra dåse
  • 2 skefulde soya
  • 2 skefulde ananassaft Brug saften fra din dåse ananas
  • 1 skefuld majsmel
  • 1 teske stødt ingefær
  • 1 teske karry
  • 2 skefulde Olie
  • 250 ml vand
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine kyllingebryster. De skal skæres i tynde strimler.
  2. Herefter vender du dem i majsmelet, sammen med salt og peber ( lav en "melblanding" bestående og majsmelet og salt/peber)
  3. Læg dine kyllingestykker i din Actifry og tilsæt olien. Steg dem i 5 minutter.
  4. I mens kan du tage din ananas, og lade den dryppe af. Husk at gemme saften! Den skal du bruge om lidt.
  5. Når din Actifry har kørt i de første 5 minutter, åbner du låget og tilføjer karry, ingefær og ananas. Rør herefter rundt så det hele blandes, og lad det trække i cirka 5 minutter.
  6. Hæld nu din soya og vand i gryden. Tag din ananassaft og rør en spsk majsmel sammen med den. Hæld det i gryden.
  7. Lad det hele stege i 5 minutter mere. Nu bør din kylling være gennemstegt og dejlig saftig. Smag eventuelt til med lidt salt og peber. Herefter er rettet klar til at blive serveret.
  8. Spis den som den er, eller server den sammen med kogte ris. Velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER