Print Recipe
brødcroutoner i Actifry
Brødcroutoner er en god måde at få brugt overskydende brød. De knasende sprøde terninger kan holde sig længe, og kan bruges i alt fra supper, til salater. Du kan lave dem på kun 15 minutter i den Actifry
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 5-6 skiver brød Gerne lyst brød.
  • 1 spsk basilikum
  • 1 tsk koriander
  • 1 spk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 3-4 skefulde Olie Vi foretrækker at bruge olivenolie
Instruktioner
  1. Start med at skære dit brød i tern. Nogle vælger at skære kanterne af, men de kan sagtens bruges.
  2. Tag en skål og kom olien i, sammen med krydderierne. Bland det godt sammen. Du kan selv vælge andre krydderier, end dem vi har valgt, hvis du vil lave en anderledes smag.
  3. Kom dine brødtern i din Actifry og hæld din olie-krydderi blanding ud over.
  4. Giv det hele 15 minutter i din Actifry.
  5. Når dine croutoner er færdige, kan de køle ned på at stykke papir. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Find din nye Actifry i vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Squash Toppe i actifry
Squash Toppe i actifry kan være et sjovt alternativ til klassiske frikadeller. De er virkelig nemme at lave, og så smager de fantastisk! Prøv dig frem indtil du finder det helt rigtige tilbehør.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Instruktioner
  1. Start med at rive dine squash. Det nemmeste er at bruge et rivejern, så du får revet squashen fint.
  2. Herefter skal du komme din revne squash i en skål, og blande det med salten. Sørg for at røre salten godt rundt.
  3. Lad det trække i 20 minutter. Så sørger salten for at trække væsken ud af din squash.
  4. Herefter hælder du din revne squash over i et rent viskestukke. Dæk det til, og vrid væsken ud af squashen.
  5. Nu skal du blande din squash med rasp, revet ost, hvidløgspulver og peber. Rør det hele godt sammen.
  6. Lav små toppe (eller bolde) af blandingen. Kom dem i din Actifry UDEN rørearmen, og giv dem 10 minutter.
  7. Derefter monterer du rørearmen, og giver det hele 15 minutter ekstra.
  8. Velbekomme!
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Vikingegryden er en fantastisk gryderet, når det skal gå lidt stærkt, men stadig være lækkert. Retten er inspireret af de gode gamle vikinger, så der er selvfølgelig MASSER af kød i! Vi brugte svinemørbrad, cocktailpølser og bacon. Vi syntes måske at det blev liiiige nok kød, så vi serverede den med let kogte bønner, og ris til. Det smager helt fantastisk sammen. Retten går også under navne som mørbradgryde og paprika gryde, men vi syntes bare at vikingegryde lyder lidt sejere! Prøv det – du bliver ikke skuffet! Og lad os endelig høre hvad du syntes om retten. Kom gerne med kommentarer på facebooksiden.
Vikingegryde i actifry

Vi startede med at give løgene lidt farve, før vi kom andet i. Derefter fik baconen samme tur, sammen med løgene. Der skal rigtig meget kød i retten, så det er vigtigt at du får nok væske i, da det ellers kan blive en tør omgang. Vi brugte en halv liter madlavningsfløde, og en halv liter oksefond.

Der skal rigtig mange krydderier i, så retten kan godt have en meget stærk smag. Hvis du ikke er til stærk mad, så kan du med fordel skrue lidt ned for de stærke krydderier. Det er vigtigt at du lige rører krydderierne rundt, efter du kommer dem i din Actifry. Ellers bliver det hele blæst rundt når du tænder din Actifry.

Du kan se os lave Vikingegryde i videoen, og ellers læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse, det smager fantastisk!


Print Recipe
Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    Vikingegryde i actifry
  2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
  3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
  4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
  5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    Vikingegryde i actifry
  6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
  7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    Vikingegryde i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kartoffelroser i Actifry
Skal det være rigtig fint, så skal man lave noget anderledes. Her fortæller vi dig hvordan du kan lave flotte kartoffelroser i Actifry
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Start med at skære dine kartofler i tynde skiver. Du bestemmer selv hvor tykke du vil have dem.
  2. Læg dem op som øverst på billedet.
  3. Smelt noget smør og bland det sammen med hvidløgspulver, salt og peber og eventuelle andre krydderier du vil bruge.
  4. Pensl dine kartofler med smøret og rul herefter dine "roser" ud af kartoflerne.
  5. Pak en skive bacon rundt om kartoffelrosen og kom den i en muffinform.
  6. Pensl toppen med smøret og giv det herefter 25 minutter i din Actifry (uden rørearm)
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingebryst stegt i Actifry
Her får du en nem måde at stege saftige kyllingebryster med en dejligt sprød overflade. 20 minutter i Actifry er alt du behøver. Din kylling bliver med garanti sprød og lækker i Actifry!
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk kyllingebryst
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk kyllingebryst
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
Instruktioner
  1. Start med at tage armen ud af din Actifry. Har du en Actifry 2in1, kan du lave dine kyllingebryster på panden.
  2. Læg dit kyllingebryst i gryden, og tilsæt salt og peber. Vi puttede en smule hvidløgspulver på også, for at krydre kødet lidt ekstra. Prøv dig frem, du kan f.eks give det et skud paprika eller karry.
  3. Giv dem 20 minutter (alt efter størrelse). Når de er gennemstegt, vil du få en dejlig sprød overflade, med en saftig stykke kød indeni.
  4. Velbekomme. Du kan bruge din kylling til mange ting, f.eks som fyld i en lækker pastasalat, eller i en sprød club sandwich.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kikærte snack
En dejlig sund snack, eller til brug som topping på en lækker salat. Der er masser af muligheder med denne opskrift.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 dåser kikærter drænet og skyllet
  • Salt
  • Hvidløgspulver
  • Olie
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 dåser kikærter drænet og skyllet
  • Salt
  • Hvidløgspulver
  • Olie
Instruktioner
  1. Start med at dræne dine kikærter og skylle dem. Du kan også bruge edamame bønner i stedet for kikærter. Fremgangsmåden er den samme. (vælg edamame bønner uden bælg)
  2. Hæld dem i din actifry, og tilsæt en skvis olie. Du kan med fordel tilføje en smule salt.
  3. Lad maskinen køre i 45 minutter og krydder efter med salt og krydderi efter smag. Vi har både brugt aromat og hvidløgspulver, hvilket giver en dejlig smag.
  4. Brug den færdige blanding som en sund snack, eller som en dejlig sprød topping til salat.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER