Print Recipe
Hasselbagte æbler i Actifry
Friske æbler, vaniljeis og sprød sukker.. Så bliver det ikke mere sommeragtigt. Prøv disse lækre hasselbagte æbler i Actifry som dessert.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 store æbler
  • 4 spsk rørsukker
  • 2 1/2 spsk smeltet smør
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk havregryn
  • 1 tsk hvedemel
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 store æbler
  • 4 spsk rørsukker
  • 2 1/2 spsk smeltet smør
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk havregryn
  • 1 tsk hvedemel
Instruktioner
  1. Start med at skrælle dine æbler og skære dem i halve. Fjern herefter kernehusene. Laver du din ret i 2in1 kan de laves på panden. Bruger du en anden Actifry, skal du huske at flytte lidt rundt på æblerne undervejs.
  2. Sæt dit smør til at smelte i en gryde.
  3. Nu skal du skære fine, dybe snit i æblerne så kniven næsten når helt i gennem. Herefter putter du dem i din actifry.
  4. Bland rørsukker, kanel og dit smeltede smør i en skål og kom det på de halve æbler.
  5. Kom nu stanniol henover og giv æblerne 15 minutter i din Actifry.
  6. Fjern staniolen og bag æblerne i yderligere 8 minutter, eller indtil æblerne har fået en fin gylden farve, og lad dem herefter køle af.
  7. Bland dit hvedemel og havregryn i en skål og fordel det ud over dine æblestykker.
  8. Giv nu æblerne 10 minutter og herefter er de klar til servering. Server dem med en lækker vaniljeis, velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Hjemmebagte boller i Actifry
Er der noget som duften af hjemmebagte boller? Med denne lækre opskrift kan du nemt og hurtigt bage friske boller i din Actifry. Den kræver lidt forberedelsestid, men det er hele ventetiden værd
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Ventetid 6 Timer
Antal personer
Boller
Ingredienser
  • 25 gram gær
  • 2,5 dl vand
  • 1 teske Salt
  • 1 teske Sukker
  • 1 spiseske havregryn Kan udelades
  • 1 spiseske solsikkerkerner Kan udelades
  • 400 gram hvedemel
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Ventetid 6 Timer
Antal personer
Boller
Ingredienser
  • 25 gram gær
  • 2,5 dl vand
  • 1 teske Salt
  • 1 teske Sukker
  • 1 spiseske havregryn Kan udelades
  • 1 spiseske solsikkerkerner Kan udelades
  • 400 gram hvedemel
Instruktioner
  1. Til at starte med skal du have lavet dejen. Gør det gerne dagen før, da de skal have i minimum 6 timer.
  2. Tag en stor skål frem, og start med at opløse gæren i vandet.
  3. Rør melet i vandet indtil du får en fast masse. Herefter kan du tilføje salt og sukker, og eventuelt havregryn og solsikkekerner.
  4. Dæk dejen til i skålen og lad den hæve i minimum 6 timer. Du kan med fordel lave dejen om aftenen, så er du klar til at bage friske boller morgenen efter
  5. Når dejen har hævet, skal bollerne i din Actifry. Start med at tage armen ud af din Actifry. Den skal ikke bruges.
  6. Form dejen til boller, og placer dem i bunden af din Actifry.
  7. Giv dem først 8-10 minutter, alt efter størrelsen på dem. Flyt herefter lidt rundt på dem (så de ikke sætter sig fast i bunden)
  8. Og giv dem så 8-10 minutter mere.
  9. Så er der ikke andet tilbage, end at hælde en dejlig varm kop kaffe op, og nyde dine lune friskbagte boller. Velbekomme
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER