Print Recipe
Pølserisotto i Actifry
Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk peberfrugt F.eks én rød og én gul
  • 1 bundt frisk forårsløg
  • 1 alm løg
  • 2 spsk karry
  • en skefuld olivenolie
  • 600 gram wienerpølse skæres i skiver
  • 300 gram almindelige ris
  • 1 stk hønseboullion
  • 1,2 liter kogende vand Koges i elkedel
  • 1,5 dl fløde Hvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
  2. Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
  3. Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
  4. Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Flødekartofler i Actifry
Flødekartofler er et dejligt tilbehør til en bøf. Du bestemmer selv hvor "fed" den skal være. Vælg en mindre fed fløde, hvis du vil.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 1 stort løg Hakkes fint
  • salt og peber
  • 0,75 liter fløde
Instruktioner
  1. Start med at skrælle dine kartofler og skære dem i kvarte.
  2. Kom dem herefter i din Actifry og giv dem 35 minutter. (med armen i)
  3. Herefter kommer du dit hakkede løg i gryden og giver det hele i 10 minutter.
  4. Til sidst tilføjer du din fløde samt salt og peber, og giver det 10 minutter.
  5. Velbekomme! Du kan evt. tilføje porrer sammen med løgene, eller en smule stødt muskatnød. Det giver en fantastisk smag.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Fynsk pølseret i Actifry
En klassisk egnsret. Ret beset en omgang avanceret pølsemix, som smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at sætte vand over til din pasta. Den kogte pasta skal i din Actifry i de sidste 7 minutter af tilberedningstiden.
  2. Hak dine løg og skær dine pølser i mindre skiver. Kom dem i din Actifry og giv det 15 minutter.
  3. Tilsæt nu fløde, tomatpure og salt og peber. Giv det 7 minutter.
  4. Nu skal du tilsætte din pasta og give det yderligere 7 minutter.
  5. Og voila, så er der serveret! Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Mørbrad i sennepsovs
En variant af mørbradgryde, lavet i vores alles favorit - Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 hel Svine mørbrad
  • en smule Mel
  • 1 stk Friske porrer
  • 1 helt løg
  • 1/2 lidter fløde
  • 3-4 spsk sennep
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 hel Svine mørbrad
  • en smule Mel
  • 1 stk Friske porrer
  • 1 helt løg
  • 1/2 lidter fløde
  • 3-4 spsk sennep
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Begynd med at skære din svinemørbrad i små tynde skiver. Jo tykkere du skærer dem, jo længere skal de have i din Actifry.
  2. Hæld dit mel op i en skål eller på en tallerken, og vend dine mørbradstykker i melet.
  3. Kom dem i din Actifry og giv dem 8 minutter.
  4. Skær dine løg og porrer i tern og kom dem i den Actifry. Giv dem yderligere 6 minutter.
  5. Til sidst kommer du fløde, sennep i og kører i cirka 15minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Det hele laves med rørearmen i. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Spaghetti Carbonara i Actifry
Spaghetti Carbonara er en af de der simple retter, hvor få opskrifter løftes op i en helt anden liga. Super simpel at lave, men samtidig super velsmagende. Her er opskrifter til at lave retten på 30 minutter i Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Instruktioner
  1. Start med at sætte din spagethetti over. Den skal koges al dente.
  2. Skærn din bacon i mindre tern, og kom den i din Actifry. Lad den køre i 10 minutter, så baconen begynder at blive sprød og frigiver lidt fedt.
  3. Herefter tager du og tilføjer dine hakkede løg og giver det hele 10 minutter yderligere.
  4. Nu tager du en skål frem. Pisk dine æg sammen med fløden, salt og peber og parmesan. Du har nu en Carbonara sauce.
  5. Hæld det hele sammen i din Actifry og kør i et par minutter. Du kan også "samle" det hele i en skål, hvis det er nemmere for dig.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kylling i pikantsovs - en Actifry klassiker!
Kylling i pikantsovs i Actifry, en klassiske som er kendt fra facebook gruppen "Mig og min Actifry". Super velsmagende, og dejlig nem at lave.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at stege din bacon i Actifryen i 8 minutter.
  2. Herefter tilsætter du dit løg og hvidløg. Giv det 2 minutter mere.
  3. Kylling i strimler samt dine peberfrugter tilsættes og kør i 8 minutter mere.
  4. Nu kommer du fløde, pikantost og tomatpure i og giver det 10 minutter.
  5. Smag til sidst til med salg og peber.
  6. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingeret i Actifry
Nem, bekvem og fantastisk velsmagende kyllingeret i Actifry. Smager himmelsk og kan laves på under en halv time.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Instruktioner
  1. Start med at skære dit kylling i mindre tern. Herefter kan du skære din bacon i tern, medmindre du har snydt lidt og købt det forskåret (man må gerne snyde en gang i mellem!)
  2. Hæld dine kylling- og bacontern i Actifryen. Giv dem 10 minutter.
  3. I mens de kører, kan du forberede dine grøntsager. Hak dit løg og skør gulerødder og forårsløg i skiver.
  4. Efter din kylling og bacon har kørt i 10 minutter, tilføjer du dine grøntsager og kører i yderligere 10 minutter.
  5. Når det er gjort tilsætter du resten af ingredienserne. Giv det 5-6 minutter mere. Smag efter med salt og peber og så er der serveret.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Æggekage i Actifry
Hjemmelavet ægge kage med sprød bacon og friske tomater. Klar op under 30 minutter - frisk fra din Actifry. Denne opskrift er fint til 3-4 mennesker, men kan selvfølgelig altid laves i andre størrelser
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at ligge bacon i bunden af maskinen, og varme i ca 5 minutter med armen kørende.
  2. Efter 5 minutter skiller du baconen lidt fra hinanden (så de ikke steger sammen til ét stort stykke) og varmer videre i 6-7 minutter.
  3. Nu skal du tage drejearmen ud, da den ikke skal bruges til det sidste. Baconen tager du også ud og ligger til at tørre på et stykke køkkenrulle.
  4. Pisk nu dine 4 æg og tilsæt en smule fløde til massen. Herefter hælder du din æggemasse i maskinen og krydrer med lidt salg og peber. Lad nu maskinen køre i ca 10 minutter
  5. Nu skal du hælde dit purløg, tomater og bacon tilbage i maskinen. Varm det hele i cirka 5 minutter, og så er der serveret!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Super simpel Svensk pølseret
Nogle dage skal det bare være nemt og hurtigt. Denne ret er perfekt til resterne, hvis du f.eks har lidt kartofler til overs fra dagen før.
Forberedelses tid 2 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 spsk hakket løg
  • 250 gram kogte kartofler Skæres i tern
  • 100 gram pølse Skæres i små stykker
  • En smule ketchup
  • Salt og Pepper
  • En smule fløde
Forberedelses tid 2 Minutter
Tilberedningstid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
  • 1 spsk hakket løg
  • 250 gram kogte kartofler Skæres i tern
  • 100 gram pølse Skæres i små stykker
  • En smule ketchup
  • Salt og Pepper
  • En smule fløde
Instruktioner
  1. Start med at skære dine løg. Put dem herefter i din Actifry sammen med en smule løg, og lad maskinen køre i et par minutter.
  2. Herefter tilsætter du dine kogte kartofler (hvis de er kogte på forhånd, ellers start med at koge dem) og lad dem køre til de begynder at blive brune.
  3. Til sidst tilsætter du pølsestykkerne, ketchup, en smule fløde og krydrer med salt og pepper. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af mængden. Vi har tidligere brugt 10 minutter, og det fungerede rigtig fint.
  4. Velbekomme, så er der nem og hurtig Svensk pølseret fra din Actifry
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER