Print Recipe
Stegt bacon i Actifry
Bacon! Hvem elsker ikke bacon? Dejlig sprød og knasende bacon. Perfekt til en bruger, brunch bordet eller bare som en lille snack! Læs her hvor nemt (og hurtigt) du kan lave sprød bacon i din Actifry. Perfekt hvis du skal lave meget bacon på én gang.
Tilberedningstid 35-45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • en MASSE bacon
Tilberedningstid 35-45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • en MASSE bacon
Instruktioner
  1. Det er egentlig super nemt at lave bacon i din Actifry. Bare kom det i maskinen og lad den gøre arbejdet.
  2. Skal du lave meget bacon på én gang, så kan du lave op til 1 kg af gangen. Så er det nødvendigt med 35-45 minutters stegetid.
  3. Laver du mindre bacon, så kan du nøjes med noget kortere tid. En enkelt pakke bacon så bør du kunne lave det på 20-25 minutter. Det afhænger af din Actifry, men du skal give det indtil baconen er blevet brunt og lækkert.


Print Recipe
Fyldte kartofler i Actifry
Fyldte kartofter er et spændende alternativ, til de klassiske bagekartofler. Du kan lege med fyldet, og prøve en masse forskellige kombinationer, eller du kan følge vores opskrift.
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Du skal først bage dine bagekartofler. Giv dem 45-60 minutter i din Actifry (uden arm). Brug eventuelt vente tiden til at stege din bacon sprød og forberede dine grøntsager.
  2. Når de er bagt, tager du dem ud og skærer dem i halve. Udhul dine bagekartofler med en ske og kom fyldet i en skål.
  3. Hæld de øvrige ingredienser: bacon, forårsløg, rødløg, hvidløg, olivenolie og revet ost i skålen, sammen med kartoffelfyldet. Rør det sammen til en mos.
  4. Bag dine kartoffel "skaller" i 3-4 minutter.
  5. Hæld herefter fyldet i de udhulede kartofler. Top af med salt og peber. Giv dem 3-4 minutter ekstra. De skal have indtil de er fint gratineret på toppen.
  6. Velbekomme!
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Oksemedaljon med tilbehør i Actifry 2i1
Har du en Actifry 2in1 så kan du nemt lave et helt måltid på samem tid. Her får du en lækker opskrift på Oksemedaljoner med kartofler og asparges, alt sammen lavet i Actifry 2in1.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk oksemedaljoner
  • 600 gram kartofler Skæres i både og krydres efter din smag
  • 20 stk grønne asparges
  • 1 pakke bacon
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 stk oksemedaljoner
  • 600 gram kartofler Skæres i både og krydres efter din smag
  • 20 stk grønne asparges
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Når du laver mad i din Actifry 2in1, så skal du have flere ting i gang samtidig. Start med at forberede dine råvarer. Så bliver det hele lidt nemmere. Skær dine kartofler i både og krydder dem. Rul din bacon rundt om dine asparges.
  2. Kom herefter dine kartofler i gryden, og giv dem 20 minutter med arm.
  3. Samtidig skal dine oksemedaljoner og asparges på panden. Giv dem 10 minutter, og vend dem herefter og giv dem 6-7 minutter ekstra.
  4. Og værsgo, så har du oksemedaljoner med tilbehør, lavet i Actifry på under 30 minutter. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry 2in1, som du kan købe HER

Vikingegryden er en fantastisk gryderet, når det skal gå lidt stærkt, men stadig være lækkert. Retten er inspireret af de gode gamle vikinger, så der er selvfølgelig MASSER af kød i! Vi brugte svinemørbrad, cocktailpølser og bacon. Vi syntes måske at det blev liiiige nok kød, så vi serverede den med let kogte bønner, og ris til. Det smager helt fantastisk sammen. Retten går også under navne som mørbradgryde og paprika gryde, men vi syntes bare at vikingegryde lyder lidt sejere! Prøv det – du bliver ikke skuffet! Og lad os endelig høre hvad du syntes om retten. Kom gerne med kommentarer på facebooksiden.
Vikingegryde i actifry

Vi startede med at give løgene lidt farve, før vi kom andet i. Derefter fik baconen samme tur, sammen med løgene. Der skal rigtig meget kød i retten, så det er vigtigt at du får nok væske i, da det ellers kan blive en tør omgang. Vi brugte en halv liter madlavningsfløde, og en halv liter oksefond.

Der skal rigtig mange krydderier i, så retten kan godt have en meget stærk smag. Hvis du ikke er til stærk mad, så kan du med fordel skrue lidt ned for de stærke krydderier. Det er vigtigt at du lige rører krydderierne rundt, efter du kommer dem i din Actifry. Ellers bliver det hele blæst rundt når du tænder din Actifry.

Du kan se os lave Vikingegryde i videoen, og ellers læse hele opskriften nederst på siden. God fornøjelse, det smager fantastisk!


Print Recipe
Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel svinemørbrad Afpudset og skåret i mindre skiver
  • 250 gram bacon skæres i skiver
  • 200 gram cocktailpølser skæres i kvarte
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1/2 liter oksebouillon
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 helt løg hakkes i tern
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 3 tsk almindelig paprika
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    Vikingegryde i actifry
  2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
  3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
  4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
  5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    Vikingegryde i actifry
  6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
  7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    Vikingegryde i actifry
  8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kartoffelroser i Actifry
Skal det være rigtig fint, så skal man lave noget anderledes. Her fortæller vi dig hvordan du kan lave flotte kartoffelroser i Actifry
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Antal personer
Ingredienser
  • 4-5 hele kartofler
  • Smør
  • salt og peber
  • Hvidløgspulver
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Start med at skære dine kartofler i tynde skiver. Du bestemmer selv hvor tykke du vil have dem.
  2. Læg dem op som øverst på billedet.
  3. Smelt noget smør og bland det sammen med hvidløgspulver, salt og peber og eventuelle andre krydderier du vil bruge.
  4. Pensl dine kartofler med smøret og rul herefter dine "roser" ud af kartoflerne.
  5. Pak en skive bacon rundt om kartoffelrosen og kom den i en muffinform.
  6. Pensl toppen med smøret og giv det herefter 25 minutter i din Actifry (uden rørearm)
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Svinemørbrad med bacon
Svinemørbrad er et dejligt stykke kød, uanset om det er hverdag eller weekend. Ved at tilføje bacon får retten en helt anden smag. Det sprøde bacon og den saftige mørbrad passer fantastisk sammen.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk svinemørbrad
  • 1 pakke bacon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk svinemørbrad
  • 1 pakke bacon
Instruktioner
  1. Start med at tage dine svinemørbrad og vikle baconen omkring.
  2. Herefter tager du armen ud af din Actifry og placerer svinemørbraden i gryden.
  3. Giv det 30 minutter. Og så har du en dejlig, saftig mørbrad.
  4. Server den sammen med friske grøntsager, et par kartofler, og en god sauce. velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Spaghetti Carbonara i Actifry
Spaghetti Carbonara er en af de der simple retter, hvor få opskrifter løftes op i en helt anden liga. Super simpel at lave, men samtidig super velsmagende. Her er opskrifter til at lave retten på 30 minutter i Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Instruktioner
  1. Start med at sætte din spagethetti over. Den skal koges al dente.
  2. Skærn din bacon i mindre tern, og kom den i din Actifry. Lad den køre i 10 minutter, så baconen begynder at blive sprød og frigiver lidt fedt.
  3. Herefter tager du og tilføjer dine hakkede løg og giver det hele 10 minutter yderligere.
  4. Nu tager du en skål frem. Pisk dine æg sammen med fløden, salt og peber og parmesan. Du har nu en Carbonara sauce.
  5. Hæld det hele sammen i din Actifry og kør i et par minutter. Du kan også "samle" det hele i en skål, hvis det er nemmere for dig.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Kyllingeret i Actifry
Nem, bekvem og fantastisk velsmagende kyllingeret i Actifry. Smager himmelsk og kan laves på under en halv time.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram kylling skæres i tern
  • 100 gram bacon også i tern
  • 1-2 hele Gulerødder i skiver
  • 2 stk Friske forårsløg skåret i skiver
  • 1/2 løg finthakket
  • 1 glas tomatsauce
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk boullionterning kylling
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk estragon
Instruktioner
  1. Start med at skære dit kylling i mindre tern. Herefter kan du skære din bacon i tern, medmindre du har snydt lidt og købt det forskåret (man må gerne snyde en gang i mellem!)
  2. Hæld dine kylling- og bacontern i Actifryen. Giv dem 10 minutter.
  3. I mens de kører, kan du forberede dine grøntsager. Hak dit løg og skør gulerødder og forårsløg i skiver.
  4. Efter din kylling og bacon har kørt i 10 minutter, tilføjer du dine grøntsager og kører i yderligere 10 minutter.
  5. Når det er gjort tilsætter du resten af ingredienserne. Giv det 5-6 minutter mere. Smag efter med salt og peber og så er der serveret.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Æggekage i Actifry
Hjemmelavet ægge kage med sprød bacon og friske tomater. Klar op under 30 minutter - frisk fra din Actifry. Denne opskrift er fint til 3-4 mennesker, men kan selvfølgelig altid laves i andre størrelser
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 friske Æg
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 smule fløde
  • 2 friske tomater
  • 1 pakke bacon
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at ligge bacon i bunden af maskinen, og varme i ca 5 minutter med armen kørende.
  2. Efter 5 minutter skiller du baconen lidt fra hinanden (så de ikke steger sammen til ét stort stykke) og varmer videre i 6-7 minutter.
  3. Nu skal du tage drejearmen ud, da den ikke skal bruges til det sidste. Baconen tager du også ud og ligger til at tørre på et stykke køkkenrulle.
  4. Pisk nu dine 4 æg og tilsæt en smule fløde til massen. Herefter hælder du din æggemasse i maskinen og krydrer med lidt salg og peber. Lad nu maskinen køre i ca 10 minutter
  5. Nu skal du hælde dit purløg, tomater og bacon tilbage i maskinen. Varm det hele i cirka 5 minutter, og så er der serveret!
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER