Print Recipe
Pasta Carbonara med rejer
Denne opskrift er indsendt af Sofie Korsgaard, som har været kreativ, og givet den klassiske italienske Pasta Carbonara et spændende twist.
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke Pastealle grøntsagsbånd
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pose vannamei rejer Ca 200 gram
  • 4 hele Æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Smør
  • revet Parmesan
  • hvidløgsbalsamico
  • olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at tø dine rejer op, og lad dem derefter marinere i hvidløg og hvidløgsbalsamico.
  2. Steg dine bacontern med lidt olivenolie i din Actifry, i cirka 5 minutter.
  3. Tilføj rejerne og lav dem stege indtil de har den ønskede sprødhed.
    Pasta carbonare med rejer actifry
  4. Sluk derefter din Actifry og lad rejer samt bacon køle ned.
  5. Sæt vand over til pastaen.
  6. Bland 2 æg og 2 æggeblommer sammen i en skål. Tilsæt derefter revet parmesan og smør.
  7. Salt vandet og kom pastaen i. Kog som anvist på pakken. Derefter skal du dræne vandet fra pastaen.
  8. Bland pastaen med rejerne og bacon. Tilføj æggemassen langsomt under omrøring. Pas på at æggemassen ikke bliver til røræg.
  9. Rør rundt indtil den ønskede konsistens er opnået, tilføj først salt og peber lige før servering, og servér.
  10. Bon appetit!
    Pasta Carbonara i actifry med rejer
  11. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Omelet i Actifry
En omelet kan være en nem og hurtig omgang aftensmad, eller et lækkert alternativ til rugbrødet til frokost. Du styrer selv hvad du vil have i, og om det skal være kød eller grøntsager
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 6 hele Æg
  • 5 spsk vand Du kan også bruge mælk
  • 1 skefuld Olie
  • 2-300 gram Kylling eller skinke i tern
  • salt og peber
  • oregano
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 6 hele Æg
  • 5 spsk vand Du kan også bruge mælk
  • 1 skefuld Olie
  • 2-300 gram Kylling eller skinke i tern
  • salt og peber
  • oregano
Instruktioner
  1. Det er svært at komme med et helt præcist bud på en omelet i Actifry. Alle maskinerne er forskellige, og tilberedningstiden vil derfor variere meget!
  2. Vi har her forsøgt at komme med et par simple retningslinjer, så du kan lave en lækker omelet i din Actifry.
  3. Start med at slå dine æg ud i en skål. Hæld vand/mælk i og pisk sammen til én fast masse. Tilsæt en smule olivenolie, oregano + salt og peber.
  4. Hæld din æggeblanding i din Actifry. Kom nu dit fyld i, så det fordeler sig jævnt i din omelet. Giv den 10 minutter. Den endelige stegetid afhænger af din Actifry, så hold øje med omelleten de første par gange, indtil du ved præcist hvor lang tid din maskine skal bruge. God fornøjelse
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Squash Toppe i actifry
Squash Toppe i actifry kan være et sjovt alternativ til klassiske frikadeller. De er virkelig nemme at lave, og så smager de fantastisk! Prøv dig frem indtil du finder det helt rigtige tilbehør.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hel squash
  • 1/2 dl rasp
  • 1/2 dl revet ost
  • 1 helt Æg
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk peber
Instruktioner
  1. Start med at rive dine squash. Det nemmeste er at bruge et rivejern, så du får revet squashen fint.
  2. Herefter skal du komme din revne squash i en skål, og blande det med salten. Sørg for at røre salten godt rundt.
  3. Lad det trække i 20 minutter. Så sørger salten for at trække væsken ud af din squash.
  4. Herefter hælder du din revne squash over i et rent viskestukke. Dæk det til, og vrid væsken ud af squashen.
  5. Nu skal du blande din squash med rasp, revet ost, hvidløgspulver og peber. Rør det hele godt sammen.
  6. Lav små toppe (eller bolde) af blandingen. Kom dem i din Actifry UDEN rørearmen, og giv dem 10 minutter.
  7. Derefter monterer du rørearmen, og giver det hele 15 minutter ekstra.
  8. Velbekomme!
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER

Brunsviger er en fantastisk kage, som ovenikøbet er forholdsvis simpel at bage. Brunsviger er en fynsk klassiker, som på mærkværdig hvis bare smager bedst når den bliver bagt af en fynsk bager. Det er som om de har en særlig opskrift, som kun deles blandt fynboer. Vi har forsøgt at ramme den helt klassiske brunsviger smag, selvfølgelig bagt i Actifry. Den luftige kage som skal spille perfekt sammen med det klistrede, lidt snaskede fyld på toppen, og til sammen give en fantastisk smagsoplevelse. Vi elsker brunsviger, og det er en sikker vinder her gang.
Brunsviger i actifry

Vi kan lige så godt være ærlige. Den her kage var virkelig svær at bage i Actifry! De første par forsøg blev ikke særlig gode, så vi prøvede lidt forskellige løsninger af. Og jeg syntes at vi er kommet frem til et rigtigt fint resultat! Så du kan godt glæde dig, brunsviger i Actifry er virkelig lækkert.

Det er virkelig vigtigt at du husker at lade dejen hæve 2 gange. Første gang i skålen, og anden gang i gryden før du bager den. Vi glemte at lade dejen hæve i gryden første gang vi lavede Brunsvigeren i Actifry, og det endte med at blive en tung, ikke færdigbagt kage med brændt fyld. Så den røg ud, og vi gav det et forsøg til.

Det forsøg kan du se i videon herunder, og læse i opskriften nederst på siden. Vi har lavet lidt justeringer, så du undgår at lave de samme fejl som os. Så god fornøjelse med din Brunsviger i Actifry.


Print Recipe
Brunsvigerkage i Actifry
En fynsk kageklassiker, brunsvigeren! Vi har virkelig forsøgt at lave den perfekte brunsviger i Actifry, og det har taget et par forsøg. Nu syntes vi at resultatet er godt nok til at dele med jer.
Forberedelses tid 1 time
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 50 gram gær 1 pakke
  • 1 dl mælk
  • 100 gram Smør
  • 1 hele Æg
  • 1 spsk Sukker
  • 1/2 tsk Salt
  • 200 gram hvedemel
  • 250 gram smeltet smør
  • 250 gram farin
  • 1 1/2 spsk sirup
  • 1 1/2 spsk kanel
Forberedelses tid 1 time
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 50 gram gær 1 pakke
  • 1 dl mælk
  • 100 gram Smør
  • 1 hele Æg
  • 1 spsk Sukker
  • 1/2 tsk Salt
  • 200 gram hvedemel
  • 250 gram smeltet smør
  • 250 gram farin
  • 1 1/2 spsk sirup
  • 1 1/2 spsk kanel
Instruktioner
  1. Start med at smuldre din gær ud i en skål. Hæld cirka halvdelen af mælken over og rør til gæren er opløst.
    brunsviger i ACtifry
  2. Smelt smøret og rør det sammen med resten af mælken, æg, sukker og salt. Kom det i skålen og tilsæt melet. Rør indtil dejen er ensartet.
    brunsviger i ACtifry
  3. Lad nu dejen hæve overdækket og lunt, indtil den er dobbelt størrelse.
    brunsviger i ACtifry
  4. Når dejen er hævet, rører du den let igennem og hælder den i din Actifry gryde. Husk at komme bagepapir i først. Du kan lave et lile hul i bagepapiret, så den nemt kan komme over den stang som rørearmen normalt sidder på.
    brunsviger i ACtifry
  5. Efter dejen er kommet i gryden, skal du prikke den med en lille ske, for at lave små fordybninger i toppen. Lad den nu hæve til ca dobbelt størrelse igen.
  6. Når kagen har hævet, kommer du gryden i din Actifry og giver den cirka 15-20 minutter, alt efter hvor hurtigt din Actifry bager. Husk at dreje dejen flere gange undervejs. Ellers bliver kagen ikke bagt lige meget over det hele.
  7. Når kagen har fået cirka 15-20 minutter i din Actifry, skal fyldet hældes over.
  8. Smelt smørret til fyldet i en gryde og rør det sammen med farin, sirup og kanel. Hæld det derefter over kagen. Sørg for at det bliver jævnt fordelt. Bag kagen i 5-7 minutter herefter, indtil fyldet er karamelliseret en smule. Husk igen at dreje kagen flere gange undervejs, da fyldet ellers brænder på!
    Brunsviger i actifry
  9. God fornøjelse! Det kan godt tage et par forsøg for at finde den helt rigtige fremgangsmåde. Vi har i hvertfald brugt et par gange på at ramme den her opskrift. Men det er det hele værd. Den smager fantastisk!
    Brunsviger i actifry
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Krydrede kødboller i tomatsovs
Det næsten som Lady og Vagabonden, og så alligevel ikke. Prøv de lækre kødboller og tomatsovs sammen med frisk kogt pasta.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk chilipulver Du kan tilføje mere eller mindre alt efter smag
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
  • 200 ml Cremefine
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 tske spidskommen
  • ca 100 gram revet squash
Instruktioner
  1. Tag dit hakkede oksekød og bland det sammen med ægget, revet squash,hvidløg og krydderierne. Smag til med salt og peber.
  2. Form dem som små boller og kom dem i din Actifry, UDEN rørearmen. Giv dem 15 minutter.
  3. Derefter skal du tage kødboller op, komme din rørearm i og derefter komme bollerne i igen. Tilsæt så dine hakkede tomater samt cremefine. Giv det 10 minutter.
  4. Server med frisk pasta, og smag gerne til med lidt salt og peber. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Panerede kyllingestykker
En anden variant af de populære Chicken nuggets i kylling. De er nemme at lave og kræver ikke den store forberedelse. Spis dem som tilbehør til en omgang pomfritter, eller som en lille snack .
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1-2 stk kyllingefilet
  • 2 stk Æg
  • rasp
  • salt og peber
  • div. krydderier
Instruktioner
  1. Begynd med at skære dine kyllingefileter i mindre tern. Ca. 2X3 cm passer fint i størrelsen.
  2. Slå dine æg ud i en lille skål, eller en dyb tallerken, og pisk dem.
  3. På en anden tallerken hælder du rasp og krydderier, så du får en fin krydderiblanding. Brug salt og peber, og ellers de krydderier du har lyst til. F.eks paprika.
  4. Vend først dine kyllingestykker i æggene, og derefter i din krydderiblanding.
  5. Kom dine kyllingestykker i din Actifry og hæld en smule olie over.
  6. Sørg for at dine kyllingestykker ikke ligger for tæt. Der skal være luft i mellem hvert stykke, for at de bliver fint stegt.
  7. Giv dem først 10 minutter uden rørearmen i din actifry.
  8. Derefter giver du dem 10 minutter MED rørearmen i. Tilsæt evt en smule ekstra olie.
  9. Herefter er dine kyllingestykker klar til at spise. Velbekomme.
  10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Bolle med indbagt æg
Et alternativ til morgenmaden. Tag en frisk bolle og få et lækkert æg samtidig. Lidt sjov ret, men virkelig velsmagende.
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk boller Vi brugte proteinbolle, men andre boller er også fint
  • 2 hele Æg
  • en smule revet ost
  • salt og peber
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk boller Vi brugte proteinbolle, men andre boller er også fint
  • 2 hele Æg
  • en smule revet ost
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at skære toppem af din bolle og udhule "bunden"
  2. Slå ægget ud i bunden af bollen. Drys med revet ost samt salt og peber.
  3. Pak dine boller ind i staniol, uden at putte toppen tilbage. Dine boller skal være "åbne"
  4. Giv dem 10-12 minutter i din Actifry uden rørearm, alt efter hvordan du vil have din æg.
  5. God fornøjelse
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Tunfrikadeller i Actifry
Prøv disse lækre tunfrikadeller som et alternativ til de klassiske frikadeller. Virkelig lækre og sprøde. Server dem med kartofler og grøntsager, eller spis dem på en skive rugbrød.
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 ds tun i vand
  • 1 lille løg
  • 1 spsk Olie
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 ds tun i vand
  • 1 lille løg
  • 1 spsk Olie
  • 1 helt Æg
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tag din tun og hæld det op i en skål.
  2. Hak dit løg i fine tern, og tilsæt dem herefter i skålen med tun.
  3. Rør det hele sammen indtil du har en fin fars. Krydder med salt og peber. Du kan også prøve dig frem med andre krydderier i farsen, f.eks chili hvis de gerne må blive lidt stærke.
  4. Smør en smule olie i bunden af din Actifry.
  5. Form din fars til frikadeller og placer dem i gryden. Giv dem 10 minutter på hver side. Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
krebinetter i Actifry
Krebinetter er en dejlig dansk ret, som gør sig fantastisk sammen med stuvede grøntsager og kartofler. Der findes et utal af varianter, og nogle kalder dem også Karbonader. Her gennemgår vi hvordan du kan lave dem i den Actifry
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket svinefars
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk peber
  • 1 helt Æg
  • masser af hvedemel og rasp
  • en smule smøre
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket svinefars
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk peber
  • 1 helt Æg
  • masser af hvedemel og rasp
  • en smule smøre
Instruktioner
  1. Del dit kød i fire lige store portioner og form hver potion til en bøf.
  2. Slå dit æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.
  3. Hæld raspen op på en flad tallerken eller en bred skål.
  4. Vend hver af dine krebinetter i ægget og så derefter i raspen. Krydder med salt og peber.
  5. Herefter er dine krebintter klar til din Actifry. Nogle steder laver man en anden løsning, hvor kødet blandes sammen med æg, mel og rasp i en skål, og derefter formes til krebinetter, og derefter paneres de igen. Det er op til dig hvilken løsning du bruger.
  6. Smør din Actifry gryde med smør og kom dine krebinetter i. Giv dem 7 minutter på hver side, og så er de klar. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER


Print Recipe
Spaghetti Carbonara i Actifry
Spaghetti Carbonara er en af de der simple retter, hvor få opskrifter løftes op i en helt anden liga. Super simpel at lave, men samtidig super velsmagende. Her er opskrifter til at lave retten på 30 minutter i Actifry
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 gram bacon
  • 1 helt løg skæres i tern
  • 2 pasteuriserede Æg
  • 1/2 dl Parmesan
  • Friskkværnet peber
  • 2-300 gram spaghetti Anden pasta end spaghetti kan også bruges
  • 1/4 liter fløde Du bestemmer selv hvor "fed" du vil have retten
Instruktioner
  1. Start med at sætte din spagethetti over. Den skal koges al dente.
  2. Skærn din bacon i mindre tern, og kom den i din Actifry. Lad den køre i 10 minutter, så baconen begynder at blive sprød og frigiver lidt fedt.
  3. Herefter tager du og tilføjer dine hakkede løg og giver det hele 10 minutter yderligere.
  4. Nu tager du en skål frem. Pisk dine æg sammen med fløden, salt og peber og parmesan. Du har nu en Carbonara sauce.
  5. Hæld det hele sammen i din Actifry og kør i et par minutter. Du kan også "samle" det hele i en skål, hvis det er nemmere for dig.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER