Indsend din bedste Actifry opskrift

- Og vind en fantastisk Actifry opskriftsbog!

Køb en ny Actifry her

Vi forsøger løbende at holde vores Actifry opskrifts database opdateret, med nye og spændende opskrifter. Men for at gøre siden endnu mere spændende, har vi brug for din hjælp! Vi vil rigtig gerne dele jeres egne Actifry opskrifter, så vi sammen kan inspirere flere til at lave spændende mad i Actifry.

Har du en helt fantastisk Actifry opskrift, som vi ikke har på siden? Eller har du en anden måde at lave en opskrift på, som bare sparker vores opskrift helt ud af banen? Så del den med os! Vi har netop fået fingrene i  3 styk af OBH Nordicas helt fantastiske opskrifts bog “Actifry Favoritterne”. Dem vil vi selvfølgelig gerne dele med vores læsere!

Derfor vil vi de næste 3 måneder, præmiere Månedens bedste læser opskrift, med et eksemplar af bogen + en lille ekstra ting.

Alt du skal gøre er at sende din opskrift til vores mail:

Mads@migogminmadlavning.dk

Derefter vil vi løbende opdatere siden med jeres egne opskrifter. Sidst på måneden vil vi vælge den bedste opskrift, og offentliggøre vinderen her, og på vores Facebook side.

3 gode tips før du sender din Actifry opskrift til os:

  • Vær beskrivende – jo mere detaljeret opskriften er, jo bedre
  • Tag billeder – billeder gør bare enhver opskrift bedre
  • Vær kreativ – vi elsker sjove, anderledes og nye opskrifter

VIGTIGT!

Vi vælger ikke vinderen ud fra hvilken opskrift der smager bedst. Vi vælger blandt andet også ud fra beskrivelsen, de bedste billeder, og lignenden. Det er altså et helhedsindtryk som gør at man vinder. Før vi ligger opskrifterne op, læser vi dem selvfølgelig igennem og kan komme til at lave enkelte små ændringer. Det vil vi primært gøre for at gøre opskrifterne nemmere at følge og forstå.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer!

Vind en Actifry opskriftsbog