Vikingegryde i Actifry
Vikinggryde, Paprikegryde, Mørbradgryde, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så smager det fantastisk! Vi har lavet opskriften i Actifry, og det er simpelthen bare så nemt. Hurtigere end at lave det i en normal gryde, og mindst lige så lækkert.
    Antal personer Forberedelses tid
    4personer 10minutter
    Tilberedningstid
    40minutter
    Antal personer Forberedelses tid
    4personer 10minutter
    Tilberedningstid
    40minutter
    Ingredienser
    • 1hel svinemørbradAfpudset og skåret i mindre skiver
    • 250gram baconskæres i skiver
    • 200gram cocktailpølserskæres i kvarte
    • 1/2liter madlavningsfløde
    • 1/2liter oksebouillon
    • 1dåse tomatpure
    • 1helt løghakkes i tern
    • 1tsk karry
    • 1tsk Hvidløgspulver
    • 1tsk chiliflager
    • 1tsk allround krydderi
    • 1tsk smoked paprika
    • 3tsk almindelig paprika
    • salt og peber
    Instruktioner
    1. Start med at forberede dine ingredienser. Skær kødet ud, hak løgene og derefter lav din krydderiblanding.
    2. Derefter kommer du dine løg i din Actifry. Hæld en smule olie over, og giv det 3 minutter.
    3. Derefter kommer du din bacoc i , og giver det 5 minutter
    4. kom din tomatpure ned til løg og bacon, og giv det 1-2 minutter.
    5. Nu kommer du dine cocktailpølser og svinemørbraden i din Actifry. Hæld din krydderierblanding ud over. HUSK at røre krydderierne sammen med kødet. Ellers flyver det ud over det hele når du starter din Actifry. Giv det 10 minutter.
    6. Til sidst kommer du fløde og din oksebouillon i. Det skal have cirka 20 minutter, alt efter din maskine. Retten er færdig når saucen er tyknet, og ser ud som på billedet.
    7. Server med kogte ris og bønner. Velbekomme.
    8. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER