Skinkegryde i Actifry

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Skinkegryde i Actifry
Dejlig nem og simpel gryderet. Kan laves i Actifry på 45 minutter. Fyldt med smag! Server den med ris eller en god omgang kartoffelmos.
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacontern
  • 500 gram svinekød i tern
  • 1 helt løg finthakket
  • 1 glas champignoner Kan også være friske
  • 80 gram tomatpure
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • salt og peber
  • paprika
Instruktioner
  1. Begynd med at komme dine bacontern i din Actifryl. Giv dem 10 minutter med rørearmen i gryden.
  2. Derefter kommer du dit svinekød, løg og champignoner i. Kør det i 15 minutter.
  3. Tilsæt tomatpure, madlavningsfløde, salt og peber, samt paprika. Giv det hele 20 minutter til sidst, og så er retten færdig.
  4. Server med en lækker kartoffelmos, eller med ris og brød. Velbekomme.
  5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER