Risret med oksekød i Actifry

Print Recipe
Risret med oksekød i Actifry
20 minutter. Længere tid behøver det ikke at lave lækker mad. Vi viser dig her, hvordan du laver en lækker risret med oksekød i din Actifry.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 hele peberfrugt
  • 2 hele rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dåse majs
  • 300 gram ris Juster efter behov
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 glas salsa Du bestemmer selv hvor stærkt
  • salt og peber
  • 4 spsk soya
Instruktioner
  1. Start med at snitte dine grøntsager. Du bestemmer selv hvor fint, eller grovt, du vil have dem. Sæt vand over i en gryde, og kog dine ris.
  2. Smuldr din oksefars i mindre stykker, ned i din Actifry. Tilsæt alle dine grøntsager, og krydderierne. Giv det 10 minutter med armen i.
  3. Tilsæt herefter din soya og salsa, samt dine kogte ris. Giv det hele 10 minutter i din Actifry, og så er du klar til at spise!
  4. Du kan eventuelt bruge andre, eller flere grøntsager end nævnt. Det er kun din fantasi som sætter grænsen. Velbekomme!