Pølserisotto i Actifry
Pølserisotto er en nem og lækker ret, som kun bliver nemmere at lave i Actifry. Dejlig krydret og godt med grøntsager i. Det tager cirka 45 minutter at lave og du bliver helt sikkert ikke skuffet.
    Antal personer
    4personer
    Tilberedningstid
    45minutter
    Antal personer
    4personer
    Tilberedningstid
    45minutter
    Ingredienser
    • 2stk peberfrugtF.eks én rød og én gul
    • 1bundt frisk forårsløg
    • 1alm løg
    • 2spsk karry
    • enskefuld olivenolie
    • 600gram wienerpølseskæres i skiver
    • 300gram almindelige ris
    • 1stk hønseboullion
    • 1,2liter kogende vandKoges i elkedel
    • 1,5dl flødeHvis du vil have den mere cremet, kan du bruge lidt ekstra fløde
    • salt og peber
    Instruktioner
    1. Skær dine peberfrugter i små tern, dit forårsløg i tynde skiver, hak din løg og kom det i din Actifry sammen med olivenolie og karry. Giv det 8 minutter med armen i.
    2. Skær dine pølser i mindre stykker og kom det i din Actifry sammen med risene. Giv det 7 minutter
    3. Opløs din bouillon terning i det kogende vand og hæld det herefter i gryden. Kør i 30 minutter yderligere.
    4. Samg til sidst til med salt og peber + ekstra karry. Tilsæt fløden og giv det 5 minutter til sidst.
    5. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER