Kyllingelasagne med spinat
Kyllingelasagne er spækfyldt med spinat og andre lækre grøntsager. Bechamelsaucen gør den dejlig cremet og binder alle smagene helt fantastisk sammen.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
30nubytter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
30nubytter
Ingredienser
  • 500gram spinat
  • 1helt løg
  • 3-4stk forårsløg
  • 500gram kyllingebryst
  • 1hel rød peber
  • 2-3store Gulerødder
  • salt og peber
  • basilikum
  • oregano
  • olivenolie
  • 2dåser hakkede tomater
  • 200gram frisk mozarella
  • lasagneplader
Instruktioner
  1. Start med at skylle din spinat. Herefter hakker du den groft. Det gør ikke noget at stykkerne er lidt store.
  2. Hak dine løg og sauter dem i en smule olie, i en sauterpande eller en gryde.
  3. Skær din kylling i mindre stykker og kom ned sammen med løgene. Mens det steger hakker du resten af dine grøntsager
  4. Kom dine hakkede tomater og resten af grøntsagerne ned til kyllingestykkerne og løgene. Lad det stå og simre indtil det er kogt en smule ind. Der skal ikke være for meget væske tilbage, da du så får en slatten kyllingelasagne.
  5. Nu skal du samle din lasagne. Start med et lag lasagneplader. Fordel kyllingen og grøntsagerne, bechamelsaucen og lasagnepladerne i lag. Kom evt. lidt frisk spinat oven bechamelsauce lagene.
  6. Slut af med et lag lasagneplader og en smule bechamelsauce. Skær din friske mozarella i fine skiver og kom dem ovenpå til sidst.
  7. Bag din kyllingelasagne ved 200 i 15-20 minutter, eller indtil toppen bliver en smule gylden.
  8. Lad den færdige kyllingelasagne hvile i et par minutter inden du skærer den ud. Velbekomme!