Kylling i pikantsovs – en Actifry klassiker!

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Kylling i pikantsovs - en Actifry klassiker!
Kylling i pikantsovs i Actifry, en klassiske som er kendt fra facebook gruppen "Mig og min Actifry". Super velsmagende, og dejlig nem at lave.
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kylling i strimler
  • 1 helt løg Skæres i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt Skære i tern
  • 150 gram bacontern
  • 200 gram pikant flødeost
  • 1/2 liter fløde
  • 1 ds koncentreret tomat pure
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at stege din bacon i Actifryen i 8 minutter.
  2. Herefter tilsætter du dit løg og hvidløg. Giv det 2 minutter mere.
  3. Kylling i strimler samt dine peberfrugter tilsættes og kør i 8 minutter mere.
  4. Nu kommer du fløde, pikantost og tomatpure i og giver det 10 minutter.
  5. Smag til sidst til med salg og peber.
  6. Server med ris og flutes. Velbekomme.
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER