Kylling i karry
Er du til det asiatiske køkken, så er denne Kylling i karry ret, lige noget for dig! 30 minutter i din Actifry, og så er retten klar!
    Antal personer Forberedelses tid
    2personer 10minutter
    Tilberedningstid
    35minutter
    Antal personer Forberedelses tid
    2personer 10minutter
    Tilberedningstid
    35minutter
    Ingredienser
    • 500gram kyllingebrystskæres i tern
    • olivenolie
    • salt og peber
    • karry
    • 1/2liter mælk
    • et parteske karrypasta
    • forårsløg
    • maizena
    • 4spsk creme fraiche
    Instruktioner
    1. Start med at skære din kylling i tern. Herefter kommer du den i en skål. Bland din marinade bestående af olivenolie, karry, salt og peber, og hælder det over din kylling. Lad det trække i 10-15 minutter.
    2. Snit dine forårsløg fint og kom dem i en skål, sammen med mælk, salt, peber og din karrypasta. Bland det sammen og kom det herefter over din kylling.
    3. Hæld det hele i din Actifry og kør i 15 minutter med arm. Tilsæt en smule maizena for at jævne saucen.
    4. Til sidst kommer du 4 spsk creme fraice i din actifry og lad det hele køre i 10 minutter til. Smag til med salt og peber.
    5. Server din kylling i karry, sammen med friske grøntsager og kogte ris. Velbekomme.