Indbagt pizza i Actifry

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Indbagt pizza i Actifry
Pizza er altid et hit, og der findes et utal af kombinationer. Denne opskrift bruger vi en hjemmelavet pizzade, og giver dig 2 lækre indbagte pizzaer, lavet i Actifry.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hjemmelavet Pizzadej Du kan også bruge den færdige, som købes i supermarkeder
  • 1 håndfuld revet ost vi brugte mozzarella
  • 1 smule olivenolie
  • 1 teske oregano
  • 100 gram skinke
  • 100 gram pepperoni
  • 1 glas tomatsauce Du kan også lave din egen.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 hjemmelavet Pizzadej Du kan også bruge den færdige, som købes i supermarkeder
  • 1 håndfuld revet ost vi brugte mozzarella
  • 1 smule olivenolie
  • 1 teske oregano
  • 100 gram skinke
  • 100 gram pepperoni
  • 1 glas tomatsauce Du kan også lave din egen.
Instruktioner
  1. Denne opskrift skal mest bruges som inspiration, da du helt selv kan vælge hvilket fyld du vil have i din pizza.
  2. Vi startede med at rulle dejen ud og dele den i 2 lige store dele.
  3. Så puttede vi det ønskede fyld på dejen, ca midt i (husk at du skal kunne folde dejen over). Start med at komme tomatsaucen i bunden, og husk at sprede osten godt ud. Ellers får du en stor osteklump i den ene ende af pizzaen.
    PiZZA I ACTIFRY
  4. Derefter foldede vi dejen rundt, og lukkede den tæt, som en klassisk indbagt pizza.
  5. Pas på at du ikke får for meget dej i enderne, eller der hvor du samler dejen, da det ellers bliver meget tykt.
    PiZZA I ACTIFRY
  6. Derefter tager du armen ud af din Actifry, og placerer dine pizzaer i hver deres side. Vi havde bagepapir i bunden af Actifryen, så vi ikke fik dejen til at sidde fast.
    PiZZA I ACTIFRY
  7. Vi gav dem 20 minutter, hvilket var fint. Det afhænger af din maskine hvor længe du skal give dine pizzaer.
  8. Giv dem indtil de begynder at få en fin mørk farve på toppen.
  9. HUSK at flytte dine pizzaer en halv omgang i maskinen, cirka halvvejs i bagetiden.
  10. Din maskine er varmest omkring "hullet" hvor varmen kommer ud, så ved at flytte pizzaen sikrer du at din pizza varmes lige meget over det hele.
  11. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER