Hjemmebagte boller i Actifry
Er der noget som duften af hjemmebagte boller? Med denne lækre opskrift kan du nemt og hurtigt bage friske boller i din Actifry. Den kræver lidt forberedelsestid, men det er hele ventetiden værd
    Antal personer Forberedelses tid
    6Boller 30minutter
    Tilberedningstid Ventetid
    20Minutter 6Timer
    Antal personer Forberedelses tid
    6Boller 30minutter
    Tilberedningstid Ventetid
    20Minutter 6Timer
    Ingredienser
    • 25gram gær
    • 2,5dl vand
    • 1teske Salt
    • 1teske Sukker
    • 1spiseske havregrynKan udelades
    • 1spiseske solsikkerkernerKan udelades
    • 400gram hvedemel
    Instruktioner
    1. Til at starte med skal du have lavet dejen. Gør det gerne dagen før, da de skal have i minimum 6 timer.
    2. Tag en stor skål frem, og start med at opløse gæren i vandet.
    3. Rør melet i vandet indtil du får en fast masse. Herefter kan du tilføje salt og sukker, og eventuelt havregryn og solsikkekerner.
    4. Dæk dejen til i skålen og lad den hæve i minimum 6 timer. Du kan med fordel lave dejen om aftenen, så er du klar til at bage friske boller morgenen efter
    5. Når dejen har hævet, skal bollerne i din Actifry. Start med at tage armen ud af din Actifry. Den skal ikke bruges.
    6. Form dejen til boller, og placer dem i bunden af din Actifry.
    7. Giv dem først 8-10 minutter, alt efter størrelsen på dem. Flyt herefter lidt rundt på dem (så de ikke sætter sig fast i bunden)
    8. Og giv dem så 8-10 minutter mere.
    9. Så er der ikke andet tilbage, end at hælde en dejlig varm kop kaffe op, og nyde dine lune friskbagte boller. Velbekomme
    10. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER