Hasselbagte æbler i Actifry

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Hasselbagte æbler i Actifry
Friske æbler, vaniljeis og sprød sukker.. Så bliver det ikke mere sommeragtigt. Prøv disse lækre hasselbagte æbler i Actifry som dessert.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 store æbler
  • 4 spsk rørsukker
  • 2 1/2 spsk smeltet smør
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk havregryn
  • 1 tsk hvedemel
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 store æbler
  • 4 spsk rørsukker
  • 2 1/2 spsk smeltet smør
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk havregryn
  • 1 tsk hvedemel
Instruktioner
  1. Start med at skrælle dine æbler og skære dem i halve. Fjern herefter kernehusene. Laver du din ret i 2in1 kan de laves på panden. Bruger du en anden Actifry, skal du huske at flytte lidt rundt på æblerne undervejs.
  2. Sæt dit smør til at smelte i en gryde.
  3. Nu skal du skære fine, dybe snit i æblerne så kniven næsten når helt i gennem. Herefter putter du dem i din actifry.
  4. Bland rørsukker, kanel og dit smeltede smør i en skål og kom det på de halve æbler.
  5. Kom nu stanniol henover og giv æblerne 15 minutter i din Actifry.
  6. Fjern staniolen og bag æblerne i yderligere 8 minutter, eller indtil æblerne har fået en fin gylden farve, og lad dem herefter køle af.
  7. Bland dit hvedemel og havregryn i en skål og fordel det ud over dine æblestykker.
  8. Giv nu æblerne 10 minutter og herefter er de klar til servering. Server dem med en lækker vaniljeis, velbekomme.
  9. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER