Fynsk pølseret i Actifry

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Fynsk pølseret i Actifry
En klassisk egnsret. Ret beset en omgang avanceret pølsemix, som smager fantastisk!
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 poser pølser
  • 1-2 hele løg Du kan også bruge porrer
  • 1/2 liter fløde
  • en smule mælk
  • 1 dåse koncentreret tomat pure
  • 500 gram kogt pasta
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Start med at sætte vand over til din pasta. Den kogte pasta skal i din Actifry i de sidste 7 minutter af tilberedningstiden.
  2. Hak dine løg og skær dine pølser i mindre skiver. Kom dem i din Actifry og giv det 15 minutter.
  3. Tilsæt nu fløde, tomatpure og salt og peber. Giv det 7 minutter.
  4. Nu skal du tilsætte din pasta og give det yderligere 7 minutter.
  5. Og voila, så er der serveret! Velbekomme.
  6. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER