Fyldte kartofler i Actifry

Få de nyeste Actifry opskrifter på mail hver uge
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Print Recipe
Fyldte kartofler i Actifry
Fyldte kartofter er et spændende alternativ, til de klassiske bagekartofler. Du kan lege med fyldet, og prøve en masse forskellige kombinationer, eller du kan følge vores opskrift.
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 stk bagekartofler
  • 3 hele forårsløg Skæres fint
  • 2 fed hvidløg Hakkes fint
  • 5 skiver bacon Steges på forhånd
  • 1 lille rødløg Hakkes fint
  • 100 gram revet ost Du vælger selv hvilken
  • en smule olivenolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Du skal først bage dine bagekartofler. Giv dem 45-60 minutter i din Actifry (uden arm). Brug eventuelt vente tiden til at stege din bacon sprød og forberede dine grøntsager.
  2. Når de er bagt, tager du dem ud og skærer dem i halve. Udhul dine bagekartofler med en ske og kom fyldet i en skål.
  3. Hæld de øvrige ingredienser: bacon, forårsløg, rødløg, hvidløg, olivenolie og revet ost i skålen, sammen med kartoffelfyldet. Rør det sammen til en mos.
  4. Bag dine kartoffel "skaller" i 3-4 minutter.
  5. Hæld herefter fyldet i de udhulede kartofler. Top af med salt og peber. Giv dem 3-4 minutter ekstra. De skal have indtil de er fint gratineret på toppen.
  6. Velbekomme!
  7. Denne opskrift er lavet i en Actifry Express XL. Hvis du vil købe en Actifry, så har vi lavet en stor prisguide, så du kan finde de bedste priser på alle Actifry modeller. Du kan se vores store prisguide ved at klikke HER